Register
A password will be e-mailed to you.

Ας ξεκινήσουμε με έναν μικρό καταιγισμό αριθμών: ο George Clooney αυτήν την στιγμή βγάζει περίπου 24 χιλιάδες ευρώ την ώρα, κάτι που μεταφράστηκε σε 204 εκ. ευρώ για το χρονικό διάστημα ανάμεσα στον Ιούνιο του 2017 και τον Ιούνιο του 2018. Όσο για την περιουσία του; Αριθμεί κοντά στα 428 εκ. ευρώ -περίπου δηλαδή όσο ο προϋπολογισμός ενός μικρού αφρικανικού κράτους.

H Diageo αγόρασε την Casamigos έναντι 600 εκ. ευρώ το 2017

Πώς όμως κατάφερε σε μόλις ένα χρόνο να σκαρφαλώσει στην κορυφή των πιο πλούσιων ηθοποιών του πλανήτη σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάζει το Forbes; Κάποια χρόνια πριν, σχεδόν για πλάκα, αποφάσισε μαζί με μερικούς πλούσιους φίλους του να επενδύσει σε ένα brand τεκίλα. H Casamigos έγινε γρήγορα talk of the town με συνεπές αποτέλεσμα να πουληθεί στον κολοσσό της Diageo έναντι 600 εκ. ευρώ το 2017. Μάλιστα αν ο κόσμος συνεχίσει να αγαπάει τη γεύση της, ο George κι η παρέα του έχουν να λαμβάνουν 256 εκ. ευρώ ακόμη.

Ο George Clooney βγάζει 24 χιλιάδες ευρώ την ώρα χάρη στην τεκίλα

Τα 204 εκ. ευρώ που έλαβε ο Clooney από την πώληση της εξηγούν και τη δικιά του αναρρίχηση στα charts των κροίσων. “Αν μας ρωτούσες κάποια χρόνια πριν αν πιστεύαμε ότι θα έχουμε μία εταιρεία που αξίζει κοντά στο δισεκατομμύριο, δε νομίζω να σου απαντούσαμε θετικά” είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στο CNBC. “Δεν πρόκειται να αποχωρήσουμε από την Casamigos. Θα παραμείνουμε κοντά της. Ξεκινώντας απόψε κιόλας με ένα σφηνάκι. Ή μπορεί και δύο”.