Register
A password will be e-mailed to you.

Στο Creed: Η γέννηση ενός θρύλου είδαμε τον Rocky Balboa να επιστρέφει στο ρινγκ, όχι ως μαχητής αλλά ως μέντορας. Μαθητής του ήταν ο γιος του άλλοτε “εχθρού” και εν συνεχεία καλού του φίλου, Apollo Creed, ο Adonis στον οποίο κλήθηκε να διδάξει τα μυστικά του πυγμαχίας. Το ρόλο είχε αναλάβει ο Michael B. Jordan, τον οποίο και θα αναβιώσει στο Creed 2

Στο σίκουελ του franchise, ο Adonis Creed θα αναμετρηθεί με τον Vitor Drago (Florian Munteanu), ζητώντας εκδίκηση για το θάνατο του πατέρα του από τον πατέρα του Drago, Ivan. Τον τελευταίο θα υποδυθεί ο Dolph Lundgren, που θα συναντηθεί με τον Stallone ξανά, 33 χρόνια μετά το “Ρόκυ Νο 4: Η γιγαντομαχία”.

Στο δεύτερο trailer, που μόλις κυκλοφόρησε, βλέπουμε τον Rocky Balboa, παρά τις αντιρρήσεις του, να προπονεί σκληρά τον Michael B. Jordan για τον αγώνα της ζωής του.

Εκτός από τους B. Jordan, Stallone και Lundgren, πρωταγωνιστούν οι Tessa Thompson, Wood Harris, Phylicia Rashad, Russell Hornsby, Andre Ward. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Steven Caple Jr..

Η πρεμιέρα του Creed II στις ελληνικές αίθουσες έχει προγραμματιστεί για τις 29 Νοεμβρίου.