Register
A password will be e-mailed to you.

Στην 40χρονη πορεία του στη μεγάλη οθόνη είναι αδύνατον να φανταστείς ότι ο Tom Hanks δεν έχει δοκιμαστεί στα πάντα, σε κάθε κινηματογραφικό είδος. Κι όμως, ο 64χρονος οσκαρικός ηθοποιός μόλις υποδύθηκε τον πρώτο του ρόλο σε γουέστερν. Πρωταγωνιστεί στο News of the World, που είναι βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του 2016 της Paulette Jiles και τη σκηνοθεσία του υπογράφει ένας παλιός γνώριμος του Hanks, ο Paul Greengrass. Οι δυο τους συναντήθηκαν ξανά, επτά χρόνια μετά το Captain Phillips.

Το trailer

Στο News of the World, όπως και στο Captain Phillips, ο Tom Hanks κρατά και πάλι τον ρόλο του Captain, αυτή τη φορά του Captain Jefferson Kyle Kidd. Πέντε χρόνια μετά το τέλος του Εμφυλίου Πολέμου, ο Captain Jefferson Kyle Kidd, χήρος και βετεράνος τριών πολέμων, περιπλανιέται από πόλη σε πόλη στην Αγρια Δύση και ενημερώνει τον κόσμο για τα νέα του πλανήτη, από καταστροφές μέχρι όλα όσα συμβαίνουν στους βασιλικούς και πρωθυπουργικούς κύκλους. Όταν στον δρόμο του βρεθεί ένα 10χρονο ασυνόδευτο κορίτσι μεταναστών (Helena Zengel), αποφασίζει ότι πρέπει να κάνει τα αδύνατα δυνατά για το ενώσει ξανά με την οικογένειά του.

Πρόωρες κριτικές κάνουν λόγο για ένα γουέστερν-σχόλιο από τον Greengrass στη ξενοφοβική Αμερική του Donald Trump, αλλά και τον ρατσισμό και το μίσος που βιώνουν οι μετανάστες σε παγκόσμιο επίπεδο.


Η ταινία News of the World είναι προγραμματισμένη να κάνει πρεμιέρα ανήμερα των Χριστουγέννων, πανδημίας επιτρέποντος.