Register
A password will be e-mailed to you.

Πρώτα ήρθε η DC Comics με την “Wonder Woman” Gal Gadot και τώρα, η Marvel, που περνά στην αντεπίθεση με τη δική της σουπερηρωίδα, έτοιμη να σώσει τον πλανήτη από την καταστροφή.

Ο λόγος για την Captain Marvel, που θα αποτελέσει την πρώτη ταινία του κινηματογραφικού σύμπαντος του αμερικάνικου στούντιο, αφιερωμένη σε γυναίκα υπερηρωίδα, με την Brie Larson να κρατά τον ομώνυμο ρόλο.

Τοποθετημένη στη δεκαετία του 1990, η ταινία ακολουθεί την Carol Danvers, πιλότο με υπεράνθρωπες δυνάμεις τις οποίες απέκτησε όταν κατά τη διάρκεια ενός ατυχήματος το ανθρώπινο DNA της αναμείχθηκε με εκείνο ενός εξωγήινου πολεμιστή και περιστρέφεται γύρω από την προσπάθειά της να διασώσει τη Γη από διαγαλαξιακή μάχη μεταξύ δύο εξωγήινων φυλών.

Νέο trailer για το Captain Marvel με την Brie Larson

Εκτός από την Larson, πρωταγωνιστούν οι Jude Law, Samuel L. Jackson, Annette Bening, Ben Mendelsohn, Djimon Hounsou. Τη σκηνοθεσία υπογράφουν οι Anna Boden και Ryan Fleck, ενώ το σενάριο οι δυο τους μαζί με τους Liz Flahive, Meg LeFauve, Carly Mensch, Nicole Perlman, Geneva Robertson-Dworet και Roy Thomas.

Το Captain Marvel θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 7 Μαρτίου 2019 και αυτό είναι το δεύτερο trailer της ταινίας, που βλέπει το φως της δημοσιότητας.