Register
A password will be e-mailed to you.

Tο τελευταίο πράγμα που θα περίμενε να συναντήσει κάποιος σε ένα αρκετά ορεινό, παρθένο και με πάρα πολύ πυκνή βλάστηση μέρος, είναι ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο. Αυτό μάλλον δεν ισχύει όταν μιλάμε για ένα από τα διασημότερα νησιά του πλανήτη, το Μπαλί.

Δεν αναφερόμαστε ωστόσο σε ένα απλό luxury hotel αλλά στο Hanging Gardens Of Bali, το 5* ξενοδοχείο με το πιο εντυπωσιακό background που μπορεί να υπάρξει και ασφαλώς μια θέα μοναδική.

Αυτό το ξενοδοχείο ίσως έχει την ομορφότερη θέα στον πλανήτη

Το βραβευμένο ως ξενοδοχείο με την καλύτερη θέα του κόσμου από τον θεσμό Boutique Hotel Awards, αποτελείται από 44 βίλες, που βρίσκονται σε μια ορεινή περιοχή του Μπαλί (με κλίση της ευρύτερης περιοχής τις 45 μοίρες) και  περικυκλώνονται από την πυκνή βλάστηση της ζούγκλας.

Η λίστα των υποψηφίων για το συγκεκριμένο βραβείο περιελάμβανε εξίσου ξενοδοχεία από τη Σρι Λάνκα, το Μεξικό, την Μπελίζ και την Κένυα, αλλά το εν λόγω resort του τροπικού δάσους του Μπαλί κέρδισε τις προτιμήσεις για μια πολύ συγκεκριμένη λεπτομέρεια: Την θέα που έχει κάποιος όταν κολυμπά στην πισίνα του, δηλαδή μια τόσο όμορφη ζούγκλα που μοιάζει σχεδόν εξωπραγματική.

Το θέαμα είναι τόσο εντυπωσιακό, με όσους το έζησαν αρχικά να κάνουν λόγο για μια εμπειρία ζωής. Αυτό φυσικά διαδόθηκε αρκετά γρήγορα με αποτέλεσμα να υπάρχει πλέον λίστα αναμονής για το Hanging Gardens Of Bali και ειδικότερα για την πισίνα του.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ HANGING GARDENS ΜΠΑΛΙ 2

Οι άνθρωποι του ξενοδοχείου μάλιστα, προκειμένου να προστατέψουν την ιδιωτικότητα των επισκεπτών του (καθώς δεν ήταν λίγοι οι Instagrammers που έσπευσαν να το κανιβαλήσουν) έχουν απαγορεύσεις τις φωτογραφίες χωρίς ειδική άδεια. Κρίνοντας από τις εικόνες, μπορούμε να αντιληφθούμε πλήρως το γιατί.

Σε περίπτωση που αναρωτιέσαι πόσο μπορεί να κοστίζει ένα δωμάτιο, μάθε ότι οι τιμές ξεκινούν από τα €630/ διανυκτέρευση.

Related Posts