Register
A password will be e-mailed to you.

Η Λάρνακα αποκτά το δικό της τηλεοπτικό κανάλι.  Το οποίο θα εκπέμπει διαδικτυακά.  Το κανάλι Larnaca Channel θα είναι  ανεβασμένο στις  πιο δυνατές πλατφόρμες στον κόσμο όπως  iptv , Kodi, xbmc , Greek tv,  Alive gr, groovy media live που είναι συμβατές σε όλες τις συσκευές  Pc – android – tablet- i-phone – smart tv,  Tv box.  Η πλατφόρμα  έχει τηλεθέαση και επισκέψεις   2.500.000 άτομα τον μήνα,  και εκπέμπει σε τοπική και παγκόσμια βάση.

Στόχος είναι ανάδειξη και η προβολή της πόλης της Λάρνακας όπως επίσης και η ανάδειξη και η προβολή του επιχειρηματικού κόσμου της πόλης.

Ο Reload films production μαζί σε συνεργασία με την Larnaca City ξεκινούν την παραγωγή  εκπομπών που αφορούν την πόλη της Λάρνακας καθώς και της καθημερινής ζωής της πόλης που θα έχουν ως στόχο να ανεβάσουν την Λάρνακα εκεί που πραγματικά της αξίζει.

Ελπίδα μας είναι να αγκαλιαστεί και να στηριχτεί αυτή η προσπάθεια από όλους γιατί το κανάλι αυτό θα είναι η δίοδος προς τα έξω για προβολή και αναγνώρισης της πόλης αυτής που πραγματικά αξίζει περισσότερα.

Αναμένατε και σύντομα θα είναι Κοντά σας.

Για περισσότερες πληροφορίες.

Επικοινωνία στο

Email: groovytvlive@gmail.com

Tel: 99-878477