Register
A password will be e-mailed to you.

Φαντάσου να σηκώνεσαι από το κρεβάτι, να προχωράς μερικά μέτρα και να ρίχνεις μια βουτιά σε κρυστάλλινα νερά για να ξυπνήσεις. Έπειτα, να τρως πρωινό από εξωτικά φρούτα και μέσα σε ελάχιστα λεπτά να βρίσκεσαι στο γραφείο σου. Αυτό ακριβώς φιλοδοξεί να προσφέρει η κυβέρνηση και το γραφείο τουρισμού των Μπαρμπέιντος σε κάθε ενδιαφερόμενο για remote working, με τη μικρή νησιωτική χώρα της Καραϊβικής να έχει σχεδιάσει ένα ειδικό πρόγραμμα διάρκειας 12 μηνών.

Το βασικό κίνητρο είναι να υπάρξουν επισκέπτες πέρα από τους τουρίστες, που όμως θα βρεθούν εκεί ουσιαστικά για να εργαστούν και να προωθήσουν αυτό το είδος απασχόλησης στη μετα-πανδημική φάση.

Στα Μπαρμπέιντος, στο καλύτερο γραφείο του κόσμου
ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΑ ΜΠΑΡΜΠΕΪΝΤΟΣ 2
ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΑ ΜΠΑΡΜΠΕΪΝΤΟΣ 3

Σε κάθε ενδιαφερόμενο θα υπάρξει η παροχή βίζας καθώς και κάποια οικονομικά κίνητρα ώστε να ενοικιάσει δωμάτιο ή κατάλυμα στη χώρα, ενώ στο ευρύτερο πλαίσιο φιλοξενίας θα υπάρχουν tours με θέμα το ρούμι, τις παραλίες και την τοπική κουζίνα. Την ίδια στιγμή θα παρέχεται δωρεάν σε όλους χώρος για γραφείο καθώς και υψηλής ταχύτητας ίντερνετ.

Μπορείς να έρθεις εδώ για μερικούς μήνες και να εργαστείς από μακριά. Είναι μία εξαιρετική ευκαιρία για εμάς να ανοίξουμε τα σύνορά μας στον κόσμο και για να ανακαλύψει ο καθένα πόσο φιλόξενοι είμαστε. Παράλληλα, θα διατηρήσουμε ζωντανές πολλές από τις περιοχές μας” ανέφερε για την πρωτοβουλία η Πρωθυπουργός της νησιωτικής χώρας Mia Mottley.

Γενικότερα, δεν ακούγεται και άσχημη ιδέα.

Related Posts