Register
A password will be e-mailed to you.

Πριν από 44 Ιούληδες και μία ζέστη ημέρα όπως η σημερινή, ήρθε στη ζωή στην πρωτεύουσα της Ισπανίας Μαδρίτη η Elsa Lafuente Medianu, αργότερα γνωστή σε όλο τον πλανήτη ως Elsa Pataky. Το διάσημο μοντέλο και ηθοποιός είναι σύζυγος του Chris Hemsworth (παντρεύτηκαν το 2010), με τον οποίο έχουν μαζί 3 παιδιά.

Η Pataky γνώρισε ιδιαίτερη δημοφιλία μετά το ρόλο της ως Elena Neves στις ταινίες The Fast and the Furious, ενώ έχει εμφανιστεί ακόμη στα Snakes on a Plane (2006), Giallo (2009) και Give ‘Em Hell, Malone (2009). Πρωταγωνίστησε επίσης στην ισπανική ταινία Di Di Hollywood (2010).

Η γοητευτική Ισπανίδα έχει βρεθεί σε ουκ ολίγα εξώφυλλα περιοδικών, με το καλογραμμωμένο της κορμί να μαγνητίζει τα βλέμματα – αλλά σίγουρα δεν είναι μόνο αυτό. Η ίδια έχει υιοθετήσει ένα εξαιρετικά healthy lifestyle, γυμνάζεται εντατικά και γενικότερα βρίσκεται στο σωστό δρόμο διατηρώντας στο ακέραιο την εικόνα της, καταλαμβάνοντας συνεχώς -και μάλλον εύκολα- θέση ανάμεσα στις πιο όμορφες και γυμνασμένες σταρ του Χόλιγουντ.

Η ίδια έχει δηλώσει κατά το παρελθόν πως ο σύζυγός της την προτιμά χωρίς μακιγιάζ, κάτι με το οποίο θα συμφωνήσουμε βλέποντας μερικές από τις φωτογραφίες της στο Instagram.