Register
A password will be e-mailed to you.

Ενας νέος άνθρωπος έρχεται σύντομα στη ζωή της Τζένιφερ Άνιστον. Η ηθοποιός θα αποκτήσει ένα νέο μέλος στο ευρύτερο περιβάλλον της, το οποίο θα ομορφύνει τη ζωή της αφού θα γίνει η νονά τους. Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, η ηθοποιός θα γίνει πνευματική μητέρα του παιδιού μιας πολύ καλής φίλης της. Της Κέιτι Πέρι.

Οι δυο γυναίκες αποφάσισαν να κάνουν ακόμα πιο ισχυρή τη φιλία της και έτσι η τραγουδίστρια, η οποία σε λίγο καιρό θα κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, φαίνεται πως έσπευσε να κλείσει την κουμπαριά από νωρίς. Και πρότεινε στην φίλη της Ανιστον, να γίνει η νονά, επισφραγίζοντας έτσι την δεκαετή φιλία τους.

Το μωρό, που θα είναι κορίτσι όπως έχουν αποκαλύψει οι γονείς της Κέιτι Πέρι και Ορλάντο Μπλουμ, θα γεννηθεί σύντομα, ενώ η μαμά της ήδη την αποκαλεί “Kicky Perry” καθώς κλωτσάει αρκετά μέσα στην κοιλιά της.

Η Άνιστον από την άλλη, η οποία δεν έχει αποκτήσει δικό της παιδί, πριν από 4 χρόνια έγραψε ένα άρθρο στα ΜΜΕ για τα αμέτρητα δημοσιεύματα σχετικά με το αν είναι ή δεν είναι έγκυος, αν θα γίνει ή όχι μητέρα. Έχω κουραστεί, είπε σε αυτό το μήνυμα, ξεκαθαρίζοντας ότι μια γυναίκα δεν χρειάζεται να γίνει μητέρα για να αποκτήσει νόημα η ζωή της ή για να νιώσει ολοκληρωμένη.

Related Posts