Register
A password will be e-mailed to you.

Η αλήθεια είναι πώς το φιλοθεάμον κοινό, ή για να το πούμε πιο απλά οι καμμένοι με τις super heroes ταινίες ζουν αυτόν τον καιρό στον ρυθμό του Avengers: Infinity War που κυκλοφορεί στις 25 Απριλίου.

Φυσικά δεν τους αδικούμε, απλά τυχαίνει να έχουμε μια ιδιαίτερη αδυναμία σε έναν συγκεκριμένο υπερήρωα (λίγο διαφορετικό από τους άλλους) και μόλις μάθαμε κάποια εξαιρετικά νέα.

Ο Tony Stark επιστρέφει δριμύτερος

Από επίσημα χείλια της Marvel δεν εκφράστηκε απλά αλλά αντίθετα ανακοινώθηκε το νέο κόμικ Iron Man. Το οποίο και θα έχει τον περιεκτικό τίτλο που ακούει στο όνομα Tony Stark: Iron Man.

Δεν ξέρουμε αν οι παραγωγοί ζήλεψαν την επιτυχία του Logan (του κύκνειου άσματος του Hugh Jackman ως Wolverine) και για αυτό κυμάνθηκαν σε παρόμοιο τίτλο, αν πάντως ισχύει κάτι τέτοιο ελπίζουμε πραγματικά να το μιμηθούν αντίστοιχα σε δύναμη σεναρίου.

Τώρα όμως για να μη στα λέμε μόνο εμείς, ρίξε μια ματιά και στις δηλώσεις που έκανε στο Nerdist ο σεναριογράφος Dan Schlott:

«Δεν έρχεται από κάποιο μακρινό πλανήτη. Δεν τον δάγκωσε κάποια ραδιενεργή αράχνη. Έφτιαξε με τα χεράκια του όλα εκείνα που χρειάζεται να για σταθεί δίπλα σε Θεούς της Asgard και υπερήρωες!

Πάντοτε θα προσπαθεί να πάει την επιστήμη και την τεχνολογία ένα βήμα παρακάτω, έτσι ώστε να φτιάξει έναν κόσμο όπως τον φαντάζεται -κι αυτό θα οδηγεί πάντα σε τρομερές ιστορίες που τον στέλνουν στα πιο εξωφρενικά μέρη».

Πραγματικά δε θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο σύμφωνοι με αυτά που λέει.

Τέλος, πριν σε αφήσουμε να συνεχίσεις χαρούμενος τη μέρα σου να σου πούμε πως όπως ακούγεται το σενάρι θα συνεχίζει λίγο μετά τα γεγονότα του Civil War II.

Απλά η Marvel υπόσχεται ότι ναι μεν θα είναι μια φρέσκια αρχή για τον ήρωα, δε θα λείπει όμως τίποτα από εκείνα τα στοιχεία που μας έκαναν να τον αγαπήσουμε.