Register
A password will be e-mailed to you.

Αν είσαι φαν του Terminator ο τίτλος της νέας ταινίας δράσης με πρωταγωνιστή τον Gerard Butler λογικά σου θυμίζει τα μη επανδρωμένες φονικές μηχανές που κυνηγούσαν τους ανθρώπους του μέλλοντος. Αντί για όμως για sci-fi σκηνικά, τοHunter Killer μας οδηγεί σε μια περιπέτεια πολλές λεύγες κάτω από τη θάλασσα.

Πριν συνεχίσουμε να σου πούμε πώς για -κάποιον περίεργο λόγο- το trailer αποκαλύπτει σχεδόν όλη την υπόθεση. Κάτι δηλαδή που κανονικά ένα trailer δεν πρέπει ποτέ να κάνει. Όμως κάτι θα ξέρουν καλύτερα από εμάς οι παραγωγοί του Fast & Furious, οι οποίοι βάζουν φαρδιά πλατιά την έμπειρη υπογραφή τους σε αυτήν την ταινία που είναι γεμάτη από υποβρύχιες λήψεις, τορπίλες και απειλές για τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ο μπαρουτοκαπνισμένος Gerard Butler υποδύεται τον διοικητή ενός αμερικανικού υποβρυχίου που αναλαμβάνει μια πολύ επικίνδυνη αποστολή: ο Ρώσος Πρόεδρος κρατείται όμηρος από έναν υπουργό του που ετοιμάζει  πραξικόπημα, κι αν οι επίλεκτες δυνάμεις των Αμερικανών δεν καταφέρουν να τον απελευθερώσουν ο πλανήτης κινδυνεύει με ολοκαύτωμα. Φυσικά η αποστολή διάσωσης έχει για συνοδευτικό άπειρες εκρήξεις.

Για να ολοκληρωθεί το παζλ της ιστορίας, δίπλα στον Butler βρίσκουμε τον Gary Oldman, ο οποίος αναμένεται να μας χαρίσει άλλες μία δύο μαγικές στιγμές ακόμα και κόντρα στο σενάριο που δεν του δίνει και τις καλύτερες πάσες.

Αν τώρα αγαπάς τις πολεμικές περιπέτειες, κάνε λίγη υπομονή μέχρι τον Νοέμβριο που αναμένεται στις αίθουσες, κι είναι σίγουρο πώς θα αποζημιωθείς με πάρα πολύ δράση κι ακόμη περισσότερη αδρεναλίνη.

Φωτογραφία του χρήστη Pluton Travel & Tours.

Mαζί μας ΜΟΝΟ 12 φίλοι που αναζητούν την περιπέτεια.
Είσαι ένας από αυτούς?️ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ
5η Αποστολή: ?? Τσιανγκ Μάι – Μπανγκόκ με τον Μάριο Πρίαμο
? Μοναδική Εγγυημένη Αναχώρηση: 16/2/19 – 24/2/19
? Διάρκεια: 9 μέρες – 7 βράδια ? Τιμή: €1785
? Τηλέφωνο Κρατήσεων: 24 821 777
• Ναοί, κουλτούρα, περιπέτεια, ζούγκλα, ελέφαντες, ιθαγενής φυλές, Χρυσό τρίγωνο, κρυστάλλινα νερά!
• Καθημερινές εκδρομές και ξεναγήσεις με πολλές εκπλήξεις.
• Εισιτήρια εισόδων για τα μνημεία/αξιοθέατα.
ℹ️https://bit.ly/2MDDeLO

Ακολούθησε το προφίλ μας στο #Instagram στο @plutontravel και ενημερώσου για τις νέες μας ταξιδιωτικές εμπειρίες ανά πάσα στιγμή!
#plutontravel #plutonstories #exotictrips #travel #traveling

https://www.instagram.com/plutontravel/