Register
A password will be e-mailed to you.

Το δίχως αμφιβολία πιο ενδιαφέρον πράγμα στον κόσμο της ποπ κουλτούρας που συνέβη το περασμένο Σαββατοκύριακο, ήταν η Comic-Con του San Diego.

Σε αυτό, μεταξύ άλλων συμμετείχε και η Warner Bros, παρουσιάζοντας τα trailers για μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες που έρχονται προσεχώς.

Αρκετοί εκ των πρωταγωνιστών τους μάλιστα -όπως οι Jason Momoa, Elizabeth Banks, Jude Law και ο βραβευμένος με Όσκαρ Eddie Redmayne- έδωσαν το παρών, συνομιλώντας με κοινό και δημοσιογράφους.

Fantastic Beasts and The Crimes Of Grindelwald

Στο τέλος της πρώτης ταινίας, ο ισχυρός σκοτεινός μάγος Gellert Grindelwald με τη βοήθεια του Newt Scamander, συλλαμβάνεται από το MACUSA (το Κογκρέσο Μαγείας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής). Αλλά, τηρώντας την απειλή του, καταφέρνει να διαφύγει. Στόχος του είναι να συγκεντρώσει γύρω του, όσους περισσότερους –  ανυποψίαστους για την πραγματική του ατζέντα – συμμάχους μπορεί, ώστε να θέσει σ ΄εφαρμογή το σχέδιό του: ν’ αναθρέψει καθαρόαιμους μάγους για να καταδυναστεύουν όλα τα άμαγα πλάσματα. Σε μια προσπάθεια ν’ ανατρέψει τα σχέδια του Grindelwald, ο Albus Dumbledore (Τζουντ Λο) καλεί τον πρώην μαθητή του Newt, που δέχεται να τον βοηθήσει, αγνοώντας τους κινδύνους που βρίσκονται μπροστά τους. Πολύ γρήγορα οι μάσκες θα πέσουν και οι διαχωριστικές γραμμές θα τεθούν, καθώς δοκιμάζεται η αγάπη και η αφοσίωση, ακόμη και ανάμεσα στους πιο κοντινούς φίλους ή στα μέλη της ίδιας οικογένειας, σ’ έναν κόσμο μαγείας που διχάζεται όλο και περισσότερο.

Σκηνοθεσία: David Yates.

Πρωταγωνιστούν: Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Ezra Miller, Alison Sudol, Jude Law, Johnny Depp, Zoë Kravitz.

Ημερομηνία κυκλοφορίας στην Ελλάδα: 15 Νοεμβρίου 2018 από την Tanweer.

Aquaman

Ο Arthur Curry ανακαλύπτει πως είναι ο κληρονόμος του θρόνου στο υποβρύχιο βασίλειο της Ατλαντίδας, τον οποίο όμως πρέπει να διεκδικήσει, για να καθοδηγήσει τον λαό του. Πρόκειται για την πρώτη ταινία που είναι αποκλειστικά αφιερωμένη στον ήρωα κόμικ της DC.

Σκηνοθεσία: James Wan

Πρωταγωνιστούν: Jason Momoa, Amber Heard, Dolph Lundgren, Nicole Kidman, Patrick Wilson, Willem Dafoe, Djimon Hounsou.

Ημερομηνία κυκλοφορίας στην Ελλάδα: 20 Δεκεμβρίου 2018 από την Tanweer.

Godzilla: King of the Monsters

​​​​​​Το επόμενο κεφάλαιο στο κινηματογραφικό MonsterVerse της Warner Bros και της Legendary Entertainment είναι εξίσου τεράστιο, θρουδώβες και επιβλητικό. Ο Godzilla βρίσκεται ξανά αντιμέτωπος με μερικά από τα πιο δημοφιλή τέρατα στην ιστορία της ποπ κουλτούρας.

Σκηνοθεσία: Michael Dougherty.

Πρωταγωνιστούν: Millie Bobby Brown, Bradley Whitford, Vera Farmiga, Kyle Chandler, Sally Hawkins.

Ημερομηνία κυκλοφορίας στην Ελλάδα: 30 Μαΐου 2019 από την Tanweer.