Register
A password will be e-mailed to you.

Αν υπάρχει ένας ρόλος μετά από εκείνον του Neo στο Matrix, για τον οποίο θα θυμόμαστε τον Keanu Reeves αυτός δεν είναι άλλος από τον John Wick. Τον εκτελεστή της μαφίας που ενώ έχει αποσυρθεί εδώ και χρόνια από την ενεργό δράση, αποφασίζει να επιστρέψει και να ξεκινήσει έναν αδυσώπητο πόλεμο με τα πάντα και τους πάντες.

Μετά από δύο επιτυχημένες ταινίες, η τρίτη προσθήκη στο franchise θα είναι το John Wick 3: Parabellum, σε σκηνοθεσία του Chad Stahelski. Ακολουθούν όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για την πολυαναμενόμενη συνέχεια της ιστορίας του John Wick.

Η υπόθεση

Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το John Wick 3Ο John Wick βρίσκεται κυνηγημένος, γιατί έχει επικηρυχθεί για $14.000.000 καθώς σκότωσε μέλος του High Table (εγκληματικού συμβουλίου) στους χώρους του Continental Hotel (χώρος εκεχειρίας για όλα τα μέλη του νεοϋορκέζικου υποκόσμου). Θα κάνει τα πάντα προκειμένου να επιβιώσει, ακόμη και να καβαλήσει ένα άλογο για να ξεφύγει από τους διώκτες του στους πολυσύχναστους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Το κτήνος

JOHN WICK 3Δεν είναι άλλο από ένα υπερήφανο άλογο, που θα αποτελέσει το όχημα του Wick στον πόλεμο κατά της μαφίας. Ωστόσο, σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, το άλογο δεν θα είναι το μόνο ζώο που θα εμφανιστεί στην ταινία. Σκυλιά, γατιά και περιστέρια θα παρελάσουν μπροστά από την κάμερα.

Το καστ

JOHN WICK 3Εκτός από τον Reeves, θα δούμε επίσης τους Anjelica Huston -στο ρόλο της επικεφαλής του High Table (εγκληματικού συμβουλίου), Halle Berry -στο ρόλο της δολοφόνου Sofia-, Laurence Fishburne -στο ρόλο του άρχοντα του εγκλήματος, The Bowery King-, Ian McShane -στο ρόλο του Winston, του ιδιοκτήτη του Continental Hotel στη Νέα Υόρκη- και Asia Kate Dillon.

Σύμφωνα με τα τελευταία spoilers, ενώ στις προηγούμενες ταινίες οι The Bowery King και Winston ήταν με το μέρος του Wick, στο 3ο φιλμ αναμένεται να βρεθούν απέναντί του. Ίσως, η Sofia, με την οποία έχει προϊστορία- να είναι εκείνη που θα τον βοηθήσει να νικήσει τους νέους εχθρούς του.

Η πρεμιέρα

Το John Wick 3: Parabellum θα κάνει πρεμιέρα στις αμερικάνικες κινηματογραφικές αίθουσες στις 17 Μαΐου 2019.