Register
A password will be e-mailed to you.

Στο περιοδικό People έδωσε πρόσφατα συνέντευξη η Κατερινα Γερονικολου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον έρωτα, στην απιστία και στις λάθος -κατά πολλούς- επιλογές συντρόφων.

«Έχω φίλους, αλλά όχι κολλητούς, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για πρώην σύντροφο. Όταν είμαι ζευγάρι με κάποιον, δεν μπορώ να γίνω φίλη όταν τελειώσει η σχέση» είπε αρχικά η ηθοποιός, που αυτή τη στιγμή υποδύεται την Όλγα στη σειρά «Το Τατουάζ».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Την παρανοϊκή ζήλια δεν την αντέχω. Έχει τύχει να με ζηλέψουν ακραία. Επειδή, όμως, είμαι άνθρωπος της υπομονής και μου αρέσουν οι σταθερές σχέσεις, δεν θα χωρίσω γιατί ο άλλος είναι ζηλιάρης. Είμαι της ασφάλειας».

Λίγο παρακάτω η ίδια δήλωσε σχετικά με τα όρια που βάζει στον έρωτα: «Δεν έχω κανόνες τους οποίους τηρώ απαράβατα, όμως έχω κάποιες βασικές αρχές, όπως ότι δεν προδίδω ποτέ τον εαυτό μου, ότι δεν κάνω τίποτα αν δεν το νιώθω και ότι σίγουρα δεν θέλω να βλάψω κανέναν. Στην περίπτωση που ένα τρίτο πρόσωπο μπει στη σχέση μου, με ενδιαφέρει ο άνθρωπός μου και κατά πόσον επέτρεψε να μπει κάποιος ανάμεσά μας».

Η Κατερίνα Γερονικολού παραδέχτηκε πως στον έρωτα γίνεται «χαζή», ενώ αποκάλυψε πως οι φίλες της δεν εγκρίνουν τους ερωτικούς της συντρόφους: «Ό,τι κι αν συμβεί εγώ εξακολουθώ να είμαι ερωτευμένη. Δεν έχω συναίσθηση των πραγμάτων. Βέβαια δεν είμαι ακόμη στη φάση που μετανιώνω. Πολλές φορές οι φίλες μου δεν εγκρίνουν τις επιλογές μου, όμως εμένα μου αρέσουν».

Όσο για την απιστία η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί και στη θεατρική παράσταση «Φιλουμένα», υποδυόμενη την Ντιάνα τόνισε: «Μου έχει συμβεί να μάθω ότι κάποιος σύντροφός μου με απάτησε. Μπορεί να μη χώρισα την επόμενη μέρα, όμως έγινε μετά από δέκα μέρες. Προσπάθησα να συγχωρήσω, αλλά δεν τα κατάφερα», ενώ ξεκαθάρισε πως εκείνη δεν έχει απατήσει ποτέ.