Register
A password will be e-mailed to you.

Ο Γιαννης Μπεζος παραχώρησε συνέντευξη στη Σάσα Σταμάτη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη δήλωση περί αγράμματων πριν λίγο καιρό.

«Δεν απευθύνθηκα στον δημοσιογράφο που το είπε. Εννοούσα ότι δεν συνομιλώ με ανθρώπους δεν έχω να πω κάτι όχι μόνο από τον Τύπο. Γενικότερα με ανθρώπους που δεν εκτιμώ δεν έχω να πω τίποτα. Δεν θα μπω σε συζητήσεις που είναι αδιάφοροι και ανύπαρκτοι. Για να μην παρεξηγηθώ δεν απευθυνόμουν στον άνθρωπο, στον δημοσιογράφο» εξήγησε ο ηθοποιός στην κάμερα του Happy Day.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το τι τον ενόχλησε σχετικά με την κόρη του και την extreme – όπως χαρακτηρίστηκε- παράσταση που πρωταγωνιστεί ο ίδιος δήλωσε:«Με ενοχλεί ότι εκμεταλλεύονται το όνομα για να πουλήσουν πέντε φύλλα τα οποία είναι εληνά και τρισάθλια. Δεν παθαίνει τίποτα η κόρη μου ή εγώ. Απλώς πρέπει κάποια στιγμή να τα χαρακτηρίζουμε τα πράγματα».

Για όσους τον χαρακτηρίζουν απότομο και αγενή σχολίασε: «Για αυτούς που νομίζουν ότι είμαι απότομος και αγενής θα παραμείνω απότομος και αγενής. Εξαρτάται ο καθένας πώς αντιλαμβάνεται τα πράγματα. Για να ορίσεις τον αγενή πρέπει να ορίσεις πρώτα τον ευγενή. Ευγενής τέτοιου είδους που θέλουν δεν είμαι. Άρα; Θα παραμείνω γι αυτούς αγενής και είμαι πάρα πολύ υπερήφανος γι’αυτό. Θα γίνω χειρότερος από ότι ήμουν. Θα τους προβοκάρω όλους τους ανόητους, τους αγράμματους και τους ξερόλες διότι το παιχνίδι θα το ορίζω εγώ στον εαυτό μου κι όχι οι άλλοι».

 

Δες το video: