Register
A password will be e-mailed to you.

Από τις πιο θρυλικές τηλεοπτικές σειρές της αμερικάνικης τηλεόρασης είναι “Ο πρίγκιπας του Μπελ Αιρ“. Η κωμωδία του δικτύου NBC, που έτρεξε για έξι συνολικά σεζόν από το 1990 μέχρι το 1996 (trivia: Ο Donald Trump είχε κάνει guest εμφάνιση). Πρωταγωνιστής ήταν ο νεαρός τότε Will Smith στον ρόλο ενός εφήβου, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Δυτική Φιλαδέλφεια και ξαφνικά μετακομίζει με τους πλούσιους θείους του σε μία εύπορη γειτονιά του Λος Άντζελες, το Μπελ Αιρ.

Εκτός από τα ευτράπελα που συμβαίνουν σε καθένα από τα 148 επεισόδια της σειράς, παρελαύνουν μερικά από τα πιο εμβληματικά μοντέλα Air Jordan της Nike. Πρόκειται για τα ακόλουθα πέντε ζευγάρια, που αυτή τη στιγμή δημοπρατούνται -για όποιον ενδιαφέρεται- στο μεγαλύτερο online κατάστημα sneakers, το StockX.

s01e01

Ο Will Smith έχει φορέσει τα πιο σπάνια Nike Air Jordan

Τα Air Jordan 5 ήταν από τα πιο δημοφιλή sneakers στα 90s, τα οποία αναβίωσε η Nike το 2000, το 2007, το 2011 και το 2016. Στο StockX θα βρεις την πιο σπάνια εκδοχή τους, την πρώτη που κυκλοφόρησε το 1990.

s01e05

air jordan Nike

Προκειμένου να γιορτάσει τα 50α γενέθλια του Will Smith, η Nike λάνσαρε το 2018 το συγκεκριμένο ζευγάρι Air Jordan, που δεν έχει κορδόνια και αποτελεί ένα φόρο τιμής στη συνεργασία τους στο πλαίσιο της τηλεοπτικής σειράς.

s03e05

air jordan Nike

Από το 1992 όταν πρωτολανσαρίστηκε μέχρι σήμερα, το “Hare” είναι ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια Air Jordan και ταυτοχρόνως καλτ. Εκείνο που φόρεσε ο Michael Jordan to 1996 στην ταινία Space Jam.

s03e17

air jordan Nike

Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1992 μαζί με το “Hare” και αποτελεί ένα μοναδικό κομμάτι, λόγω της συνεργασίας της Nike με τον σχεδιαστή Tinker Hatfiel, στον οποίο ανήκουν τα credits για τη διάσημη τεχνολογία Huarache, που άλλαξε μία για πάντα το ανάλαφρο και ανατομικό περπάτημα στα αθλητικά υποδήματα.

s05e19

air jordan Nike

Το 1996 λανσαρίστηκε το “Columbia” και μάλιστα από τον ίδιο τον Michael Jordan, που το φόρεσε στο All-Star Game του NBA. Το συγκεκριμένο σχέδιο είναι βαμμένο στα χρώματα του κολεγίου North Carolina, από όπου ξεκίνησε την μπασκετική του καριέρα.