Register
A password will be e-mailed to you.

Eνα από τα πιο ενδιαφέροντα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια του Super Bowl, είναι ασφαλώς η προβολή των trailers (ή των μικρότερων, έξυπνα διαμορφωμένων κινηματογραφικών και TV series spots) κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών διαφημίσεων.

Και στο χθεσινό 53ο Super Bowl της ιστορίας ανάμεσα στους New England Patriots και τους Los Angeles Rams δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Όταν άλλωστε οι τηλεθεατές ξεπερνούν τα 100.000.000, τα κινηματογραφικά στούντιο έχουν κάτι παραπάνω από μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να παρουσιάσουν το προϊόν τους. Αξίζει επίσης να αναφερθεί πως κάθε εταιρεία παραγωγής καλείται να πληρώσει $5.250.000 για 30 δευτερόλεπτα τηλεοπτικού χρόνου.

Ανάμεσα στα spots και trailers, πήραμε μία γεύση από το τελευταίο μέρος των Avengers, Endgame, καθώς επίσης και για το έτερο wannabe blockbuster της Marvel, Captain Marvel. Προβλήθηκαν μεταξύ άλλων ακόμη trailers για το spin-off του Fast & Furious, Hobbs & Shaw, για το νέο τρομακτικό πόνημα του Jordan Peele, Us, καθώς και μία πρώτη γεύση από το Toy Story 4. Αναλυτικά, όλα τα trailers.

Ταινίες

Avengers: Endgame

Οι fans φαίνεται να μη χορταίνουν να βλέπουν νέο υλικό από το τελευταίο μέρος των Avengers. Έτσι στο Super Bowl, η Marvel είχε μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δώσει λίγο ακόμη υλικό, με ένα διάρκειας 30” clip. Σε αυτό παρουσιάζεται η ζωή μετά το Decimation από τον Thanos.

Captain Marvel

Λίγες μόλις εβδομάδες πριν την κυκλοφορία της ταινίας, μία ακόμη γεύση από την badass ηρωίδα που υποδύεται η Brie Larson. Υλικό και πλάνα που δεν είχαν δει μέχρι στιγμής το φως της δημοσιότητας, για το πολλά υποσχόμενο project της Marvel.

Us

Από ό,τι φαίνεται ο Jordan Peele δε σκοπεύει να σταματήσει να μας τρομάζει με το δικό του μοναδικό τρόπο. Στο Us, μία οικογένεια που πηγαίνει καλοκαιρινές διακοπές θα πρέπει να αντιμετωπίσει τις αυτοκτονικές εκδοχές του ίδιου της του εαυτού.

Hobbs & Shaw

Το πρώτο trailer για το Hobbs & Shaw, το spin-off της κινηματογραφικής σειράς προκαλώντας φυσικά εκκωφαντικό θόρυβο. Οι Dwayne Johnson και Jason Statham αναβιώνουν τους ρόλους των Luke Hobbs και Deckard Shaw αντιστοίχως και τον Idris Elba να ενσαρκώνει τον “κακό” της υπόθεσης, ονόματι Brixton.

Alita: Battle Angel

Σε περίπτωση που δεν σου φαίνεται ενδιαφέρον ένα project που βασίζεται σε ένα ιαπωνικό manga, τότε μάθε ότι τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Robert Rodriguez και την παραγωγή ο James Cameron. Κατά τα άλλα, το story στηρίζεται σε ένα cyborg που έχει χάσει τη μνήμη του, σε ένα ευρύτερο μετα-αποκαλυπτικό περιβάλλον.

Scary Stories to Tell in the Dark

Πρώτη γεύση και για τη νέα ταινία του Guillermo del Toro, προσαρμογή στα βιβλία του Alvin Schwartz. Στο Scary Stories to Tell in the Dark, μία ομάδα εφήβων θα πρέπει να αντιμετωπίσει μία περίεργη κατάσταση που απειλεί την πόλη τους.

Toy Story 4

Σε σκηνοθεσία Josh Cooley  έρχεται το νέο μέρος του Toy Story που περιλαμβάνει ένα νέο παιχνίδι που ονομάζεται Forky και θα ακολουθήσει τον Woody και το γνωστό παρεάκι σε ένα διαφορετικό ταξίδι.

Wonder Park

Μετά το Οσκαρικό Rango, η Paramount επιστρέφει με ένα ακόμη ενδιαφέρον animation, που αφορά τη φαντασία ενός μικρού κοριτσιού που ονομάζεται June και φιλοδοξεί να δημιουργήσει το δικό της πάρκο ψυχαγωγίας.

TV

Game of Thrones

Περίπου δηλαδή, καθώς πρόκειται για διαφήμιση της Bud Light, στην οποία πρωταγωνιστεί το Βουνό και ένας εκ των δράκων της Καλίσι.

The Handmaid’s Tale S3

Πρώτο trailer και για τη δημοφιλή σειρά του Hulu που έχει δημιουργήσει ο Bruce Miller, με τους Elisabeth Moss, Max Minghella και Amanda Brugel.

Hanna

Βασισμένη στην ταινία του 2011 (σε σκηνοθεσία Joe Wright, με τους Saoirse Ronan, Eric Bana και Cate Blanchett), η σειρά του Amazon στηρίζεται στον χαρακτήρα του κοριτσιού-δολοφονικής μηχανής, που εδώ θα υποδυθεί η Esme Creed-Miles.

Our Planet

Η νέα σειρά του Netflix με τον David Attenborough επικεντρώνεται στην εξερεύνηση όλων των ειδών που κατοικούν στον πλανήτη Γη.

The Twilight Zone

Ενσωματωμένο βίντεο

CBS All Access

@CBSAllAccess

What dimension are you even in? ?
Witness the extended cut of the debut @TheTwilightZone promo featuring @JordanPeele.

227 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Μία updated version της κλασικής τηλεοπτικής σειράς, που περιλαμβάνει πολλές ιστορίες φαντασίας, τρόμου και μυστηρίου.

Οφείλουμε ωστόσο να τονίσουμε πως τα μέσα στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού έκαναν λόγο για την ίσως πιο βαρετή τηλεοπτική ανάπαυλα όλων των εποχών. Κάτι που μάλλον ακολούθησε την ποιότητα του ίδιου του παιχνιδιού ανάμεσα στους Patriots και τους Rams – το τελικό σκορ αποτελεί αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία της διοργάνωσης. Πάλι καλά δηλαδή που υπήρχε και ο Τομ brady.