Register
A password will be e-mailed to you.

Αρχικά, ο Sylvester Stallone είχε ανεβάσει ένα βίντεο στο Instagram, το οποίο όμως διαγράφηκε από τον ίδιο. Μετά, προτίμησε τη σιγουριά ενός ποστ. Ο 54χρονος Αμερικανός σκηνοθέτης επιβεβαίωσε αυτό που άπαντες κατάλαβαν μέσω Twitter, για τη συμμετοχή του ηθοποιού στο επερχόμενο δεύτερο μέρος του The Suicide Squad.

Οι δύο τους είχαν συνεργαστεί στο Guardians of the Galaxy 2 όπου ο Sly είναι εμφανιστεί σε ένα cameo σαν Ravager Stakar aka Starhawk. Αυτή τη φορά όμως, η συνεργασία τους δεν αφορά κάποιο νέο project της Marvel αλλά της αντιπάλου, DC.

Είναι πάντοτε σπουδαίο το να συνεργάζομαι με την φίλο μου Sylvester Stallone και το The Suicide Squad δεν αποτελεί εξαίρεση. Πάρα το ότι ο Sly είναι ένας σημαντικός σταρ, πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι δεν γνωρίζουν πόσο εξαιρετικό ηθοποιός είναι” ανέφερε ο Gunn, με τον Stallone να ανταποδίδει: “Η συνεργασία με αυτόν τον απίστευτο σκηνοθέτη σε αυτό το εκπληκτικό project καθιστά αυτή τη χρονιά καταπληκτική. Είμαι πολύ τυχερός που περιβάλλομαι από τόσο ταλέντο“.

O 74χρονος πια ηθοποιός θα προστεθεί έτσι σε ένα αρκετά φανταχτερό καστ που περιλαμβάνει τους σταρ της πρώτης ταινίας Margot Robbie, Joel Kinnaman, Jai Courtney στους ρόλους των Harley Quinn, Rick Flag, Captain Boomerang αντίστοιχα καθώς και εξαιρετικές νέες προσθήκες όπως τον Idris Elba, που αντικαθιστά τον Will Smith.

To The Suicide Squad 2 αναμένεται τον Αύγουστο του 2021.