Register
A password will be e-mailed to you.

Η κυκλοφορία του Spider-Man: Far From Home στους κινηματογράφους, το καλοκαίρι που μας πέρασε, σηματοδότησε το κλείσιμο ενός κύκλου 23 ταινιών για την Marvel που ξεκίνησε πίσω στο 2008 με τα Iron Man και The Incredible Hulk. Η συγκεκριμένη περίοδος θα μπορούσε εύκολα να χαρακτηριστεί ως η κορυφαία και πιο επικερδής για την εταιρεία όσον αφορά την κινηματογραφική της παρουσία, με αποκορύφωμα την πιο εμπορική ταινία όλων των εποχών, το Avengers: Endgame.

Όλα τα προηγούμενα οδηγούν στον επόμενο κύκλο ή πιο σωστά, όπως άλλωστε το συνηθίζει και η Marvel, στην επόμενη φάση του MCU, μία γεύση της οποία δόθηκε στο ευρύ κοινό στο Comic-Con του Σαν Ντιέγκο πριν λίγους μήνες. Ακολουθεί μία ξεκάθαρη ματιά και ό,τι μέχρι τώρα γνωρίζουμε για όσα ακολουθούν, από το ίσως πιο ενδιαφέρον project της pop κουλτούρας τα τελευταία χρόνια.

Black Widow

Οι επόμενες σειρές και ταινίες της Marvel

Ταινία

Ημερομηνία κυκλοφορίας: Μάιος του 2020.

Cast: Scarlett Johansson, David Harbour, Florence Pugh, Rachel Weisz και O.T. Fagbenle.

Η solo ταινία για τον χαρακτήρα της Scarlett Johansson βρισκόταν αρκετό καιρό στα σκαριά, πολύ πριν το Avengers: Infinity War. Ένα μεγάλο κομμάτι της θα λάβει χώρα στη Βουδαπέστη, εξ’ ου και οι συχνές αναφορές στις προηγούμενες παραγωγές της Marvel ανάμεσα στη Natasha Romanoff και τον Hawkeye. Έχουν μάλιστα διαρρεύσει και κάποιες φωτογραφίες από τα γυρίσματα ενώ γνωρίζουμε τον villain: Πρόκειται για τον Taskmaster, έναν μυστήριο τύπο που μπορεί να αντιγράψει σε μορφή και ικανότητες οποιονδήποτε έρθει σε επαφή.

The Falcon and the Winter Soldier

FALCON AND THE WINTER SOLDIER

Σειρά του Disney+

Ημερομηνία κυκλοφορίας: Φθινόπωρο του 2020.

Cast: Sebastian Stan, Anthony Mackie, Daniel Brühl, Emily VanCamp, Wyatt Russell.

Πρόκειται για ένα από τα πρώτα projects του Marvel Cinematic Universe στην υπηρεσία streaming Disney+ και σε αυτό θα πρωταγωνιστήσουν οι χαρακτήρες των Anthony Mackie και Sebastian Stan. Η έκπληξη στη σειρά που θα συνεχίσει το legacy του Captain America ακούει στο όνομα Baron Zemo, με άπαντες να περιμένουν να δουν ξανά τον Daniel Brühl στο συγκεκριμένο ρόλο.

The Eternals 

Ταινία

Ημερομηνία κυκλοφορίας: Νοέμβριος του 2020.

Cast: Angelina Jolie, Salma Hayek, Richard Madden, Kit Harrington, Kumail Nanjiani, Brian Tyree Henry, Lia McHugh, Don Lee, and Lauren Ridloff.

Το πιο πολυαναμενόμενο από τα projects του MCU περιλαμβάνει ένα all star cast και επικεντρώνεται στην αιώνια διαμάχη των Celestials (κάποιο είδος θεϊκών οντοτήτων) εναντίον των Deviants (μία ομάδα ανθρώπων με υπερφυσικές δυνατότητες), που έχει διαμορφώσει τον κόσμο ανά τους αιώνες όπως τον γνωρίζουμε μέχρι σήμερα. Ήδη ξέρουμε ότι η Salma Hayek θα υποδυθεί την αρχηγό των Celestials, Ajax, η Angelina Jolie την Thena και ο Kit Harington τον Black Knight.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

Ταινία

Ημερομηνία κυκλοφορίας: Φεβρουάριος του 2021.

Cast: Simu Liu, Tony Leung, Awkwafina.

Ο ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ασία, 30χρονος Καναδός ηθοποιός Simu Liu (με κινέζικες ρίζες)  εντάσσεται στο Marvel Cinematic Universe σαν ο θρυλικός martial artist Shang-Chi, που θα αντιμετωπίσεις τον Mandarin, σε μία εντελώς διαφορετική προσέγγιση από εκείνη του Ben Kingsley στο Iron Man 3. Ο γνωστός villain θα έχει ασφαλώς το comeback που του αξίζει αλλά και έναν εξαιρετικά ενδιαφέροντα αντίπαλο.

WandaVision 

Σειρά του Disney+ 

Ημερομηνία κυκλοφορίας: Άνοιξη του 2021.

Cast: Elizabeth Olsen, Paul Bettany, Kat Dennings, Randall Park, Kathryn Hahn, Teyonah Parris.

Ώπα, ο Vision δεν πέθανε στο Infinity War; Και μάλιστα, δεν είναι από εκείνους που επέστρεψαν στη συνέχεια. Οπότε πώς γίνεται να δούμε και πάλι τον Paul Bettany εν δράσει;” θα αναρωτηθεί κάποιος και θα έχει απόλυτο δίκιο. Στο κόμικ όμως, οι δυνάμεις της Scarlet Witch είναι τέτοιες που μπορούν να δώσουν ξανά ζωή στον αγαπημένο της. Η σειρά πάντως θα έχει vibe από τα 50s, παρότι τα γεγονότα θα διαδραματίζονται μετά το Endgame.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Ταινία

Ημερομηνία κυκλοφορίας: Μάιος του 2021.

Cast: Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Benedict Wong.

Ο σκηνοθέτης Scott Derrickson επιστρέφει στον κόσμο του Doctor Strange για το sequel. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Derrickson είχε παλαιότερα δηλώσει ότι θα επιθυμούσε να φτιάξει μία ταινία της Marvel που να αγγίζει τα όρια μίας horror movie. To Doctor Strange in the Multiverse of Madness θα μπορούσε να είναι μία καλή αρχή. Προς το παρόν, δε γνωρίζουμε κάτι περισσότερο γι’ αυτό, πέρα από τη βασική συμπρωταγωνίστρια, που θα είναι η Elizabeth Olsen.

Loki 

Σειρά του Disney+ 

Ημερομηνία κυκλοφορίας: Άνοιξη του 2021.

Cast: Tom Hiddleston.

Σχεδόν παράλληλα με το sequel του Doctor Strange, θα κυκλοφορήσει και η σειρά με πρωταγωνιστή τον Tom Hiddleston στο γνώριμο ρόλο του άσπονδου αδερφού του Thor. H εν λόγω εκδοχή του Loki θα είναι εκείνη που τον φέρει να δραπετεύει από τη Νέα Υόρκη μαζί με το Tesseract και όλοι αναμένουν με ενδιαφέρον τις περιπέτειές του.

What If…? 

MARVEL ΣΕΙΡΑ WHAT IF

Σειρά animation του Disney+

Ημερομηνία κυκλοφορίας: Καλοκαίρι του 2021.

Cast: Jeffrey Wright, Michael B. Jordan, Sebastian Stan, Josh Brolin, Mark Ruffalo, Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, Chris Hemsworth, Hayley Atwell, Chadwick Boseman, Karen Gillan, Jeremy Renner, Paul Rudd, Michael Douglas, Neal McDonough, Dominic Cooper, Sean Gunn, Natalie Portman, Taika Waititi, Toby Jones, Djimon Hounsou, Jeff Goldblum και Michael Rooker. 

Η πρώτη απόπειρα της Marvel στο κομμάτι του animation επικεντρώνεται σε κάποιους χαρακτήρες του MCU και σε ανεξερεύνητες έως τώρα περιοχές του αχανούς κινηματογραφικού σύμπαντος. Αναμένονται μπόλικα origin stories και άγνωστες έως τώρα πτυχές πρωταγωνιστικών και λιγότερο γνωστών ηρώων.

Hawkeye

Σειρά του Disney+

Ημερομηνία κυκλοφορίας: Φθινόπωρο του 2021.

Cast: Jeremy Renner.

Ο Jeremy Renner θα πάρει για μία ακόμη φορά το τόξο του για τις ανάγκες του Hawkeye/Ronin, με τη σειρά να είναι βασισμένη εξολοκλήρου στις σελίδες του κόμικ. Η Kate Bishop αναμένεται να προστεθεί σύντομα στο cast, χωρίς να υπάρχουν περισσότερες γνωστές λεπτομέρειες.

Thor: Love and Thunder

ΤΑΙΝΙΑ MARVEL LOVE AND THUNDER

Ταινία

Ημερομηνία κυκλοφορίας: Νοέμβριος του 2021.

Cast: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Taika Waititi.

Ένα απροσδόκητο τέταρτο φιλμ για τον Thor, όπως ανακοινώθηκε στο San Diego Comic Con 2019, με την Natalie Portman όχι μόνο να υποδύεται και πάλι την Jane Foster αλλά να κραδαίνει απειλητικά και το Mjölnir. Αυτό ίσως να συμβαίνει μετά τις πολλές αντιδράσεις από τη χρήση των Infinity Stones και τις αλληλεπιδράσεις πολλών διαφορετικών διαστάσεων.

Ms. Marvel

MS MARVEL ΣΕΙΡΑ DISNEY+

Σειρά του Disney+

Ημερομηνία κυκλοφορίας: Τέλη του 2021 ή αρχές του 2022.

Cast: Δεν υπάρχει καμία πληροφορία προς το παρόν.

Η εν λόγω σειρά βασίζεται σε ένα από τα πιο επιτυχημένα κόμικ της Marvel των περασμένων δεκαετιών. Η Kamala Khan είναι μία Αμερικανίδα πακιστανικής καταγωγής που ζει στο Νιου Τζέρσι, λατρεύει τα κόμικ και αγαπημένη της ηρωίδα είναι η Carol Danvers (Captain Marvel). Σταδιακά, ανακαλύπτει ότι έχει κι αυτή καταπληκτικές δυνάμεις.

Moon Knight

ΣΕΙΡΑ MARVEL MOON KNIGHT

Σειρά του Disney+

Ημερομηνία κυκλοφορίας: Μέσα στο 2022.

Cast: Δεν υπάρχει καμία πληροφορία προς το παρόν.

Ο Moon Knight είναι ένας ήρωας στον οποίο έχουν δοθεί ξεχωριστές δυνάμεις από έναν Θεό της αρχαίας Αιγύπτου. Κατά τα άλλα είναι ένα πολύ πλούσιος α λα Tony Stark τύπος με διαταραχές προσωπικότητας που πολεμά το έγκλημα, με ακόμη περισσότερα ψυχολογικά θέματα κι από τον Batman. Μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί για το ρόλο τα ονόματα των Shia LaBeouf, Rami Malek, Taron Egerton, Keanu Reeves, Andrew Scott και Adam Brody.

She-Hulk

MARVEL SHE HULK ΣΕΙΡΑ

Σειρά του Disney+

Ημερομηνία κυκλοφορίας: Μέσα στο 2022.

Cast: Δεν υπάρχει καμία πληροφορία προς το παρόν.

H θηλυκή εκδοχή του Hulk είναι η Jessica Walters, μία ξαδέρφη του Bruce Banner, που αποκτά τις ίδιες δυνάμεις με τον συγγενή της έπειτα από μία μετάγγιση αίματος από αυτόν. Φυσικά γίνεται κι αυτή τεράστια, πράσινη και οργισμένη. Παράλληλα, εργάζεται και ως δικηγόρος.

Black Panther 2 

Ταινία

Ημερομηνία κυκλοφορίας: Μάιος του 2022.

Cast: Chadwick Boseman, Michael B. Jordan.

Ο σκηνοθέτης Ryan Coogler και ο παραγωγός Kevin Feige ανακοίνωσαν πριν λίγους μήνες το sequel του Black Panther 2. Οι φήμες αναφέρουν ότι στο ρόλο του villain θα δούμε τόσο τον Namor όσο και τον Kraven the Hunter. Διόλου απίθανο να είναι η πρώτη ταινία της μεθεπόμενης φάσης τoυ MCU.

Έχει επιβεβαιωθεί ακόμη η δημιουργία των Blade και Guardians of the Galaxy Vol. 3, για τις οποίες δεν υπάρχει οτιδήποτε ως φήμη. Επίσης, φημολογούμενα μελλοντικά projects είναι τα Captain Marvel 2, Nova, Fantastic Four και η επόμενη προσέγγιση των X-Men. Αναμένουμε.

Reload page on facebook

https://www.facebook.com/reloadplaylive