Register
A password will be e-mailed to you.

 Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε δει αρκετό Tom Hardy στο μέχρι τώρα υλικό του Venom. Κι αυτό γιατί τα trailers και teasers επικεντρώνονται περισσότερο στο alter ego του Eddie Brock, με την σκούρα επιδερμίδα και τα κοφτερά δόντια.

Όχι ότι είναι κακό κάτι τέτοιο, Venom άλλωστε λέγεται η ταινία του Ruben Fleischer, που κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου. Από τα όσα έχουμε δει προς το παρόν, το symbiote φαίνεται αρκετά τρομακτικό και ασφαλώς και εγκρίνουμε την προφορά του Hardy (δεν θα έλεγες πάντως πως η φωνή του Βρετανού ηθοποιού είναι το δυνατότερο σημείο του).

Ο Hardy μίλησε πρόσφατα στο RTÉ και αυτό που τον ανησυχούσε περισσότερο ήταν η εικόνα που θα είχε ο Brock. Όπως ανέφερε ο ίδιος ήθελε να βασίσει τον Eddie πάνω σε κάποιον χαρακτήρα που είναι ικανός σωματικά. Το πρώτο όνομα που του ήρθε στο μυαλό ήταν αυτό του Conor McGregor.

Δεν ήταν ο Venom που θα βασιζόταν στον McGregor. Ο Eddie Brock έχει αρκετά στοιχεία του Conor που είναι εξαιρετικά προικισμένος  και έχει μαχητικό χαρακτήρα, μονίμως. Αυτό θέλαμε να προσδώσουμε στον Brock. Άλλωστε μιλάμε για μια ταινία δράσης κι ο πρωταγωνιστής θα πρέπει πάντοτε να είναι έτοιμος για μάχη. Ο McGregor είναι μονίμως έτοιμος για καυγάδες, οπότε αυτό είναι εξαιρετικά χρήσιμο. Υπάρχουν όμως κι άλλα στοιχεία στον χαρακτήρα του Eddie, όπως οι νευρώσεις του Woody Allen ή το ύφος του Harrison Ford στο Indiana Jones. Αλλά η προσωπικότητα-κλειδί είναι αυτή του Conor McGregor” τόνισε ο Hardy στη συνέντευξή του.

Μάλιστα, ο 41χρονος ηθοποιός έκανε εντατικές προπονήσεις MMA κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του για τον ρόλο του στο Warrior του 2011, κάτι που θα τον βοηθήσει και σε αυτόν του Venom, τόσο στις Jekyll & Hyde στιγμές του όσο και σε αυτές των καυγάδων.