Register
A password will be e-mailed to you.

Η Λόρενς συνεργάζεται ξανά με τον Φράνσις Λόρενς (σκηνοθέτη τριών ταινιών «Hunger Games») για ένα ερωτικό θρίλερ και μεταμορφώνεται στην κατάσκοπο Ντομίνικα Εγκόροβα.

Η Ντομίνικα Εγκόροβα είναι πολλά πράγματα. Μια αφοσιωμένη κόρη, αποφασισμένη να προστατεύσει τη μητέρα της με κάθε κόστος. Μια πρίμα μπαλαρίνα, η φιλοδοξία της οπόιας έσπρωξε το σώμα και το μυαλό της στο απόλυτο όριο. Μία master της σαγήνης και της χειραγώγησης. Πάνω απ’ όλα, όμως, η Ντομίνικα Εγκόροβα είναι μία κατάσκοπος: μία Red Sparrow.

Με όπλα το μυαλό και το σώμα της η Τζένιφερ Λόρενς στο «Red Sparrow» κατατροπώνει τους επίδοξους στόχους της. Στο τρέιλερ ο αφηγητής του voiceover εξηγεί πως είχε ακούσει κάποτε για ένα πρόγραμμα στη Μόσχα, όπου νέοι και όμορφοι πράκτορες εκπαιδεύονταν στην τέχνη της ερωτικής αποπλάνησης. Αυτοί πήραν το το κωδικό όνομα sparrows (σπουργίτια) και ένα από αυτά είναι η πρωταγωνίστρια.

Η Λόρενς λοιπόν γίνεται ρωσίδα πράκτορας, σε έναν ρόλο αντίστοιχο με αυτόν της Σαρλίζ Θερόν στο περσινό «Atomic Blonde» και μαζί με τον Τζόελ Έτζερτον, που υποδύεται έναν πράκτορα της CIA, πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία του Φράνσις Λόρενς μαζί με ένα λαμπερό καστ ονομάτων όπως οι Σαρλότ Ράμπλινγκ, Ματίας Σέναρτς, Τζέρεμι Άιρονς και Κίραν Χιντς.

Δείτε παρακάτω τρέιλερ και φωτογραφίες της ταινίας, καθώς και ένα νέο κλιπ «Sparrow Training» που κυκλοφόρησε σήμερα, όπου η Σαρλότ Ράμπλινγκ μαθαίνει στη Λόρενς τί σημαίνει αφοσίωση στη πατρίδα. Το «Red Sparrow» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Μαρτίου 2018.