Register
A password will be e-mailed to you.

Το Bachelor, μία από τις εμπορικότερες ελληνικές ταινίες της προηγούμενης σεζόν, επιστρέφει στις κινηματογραφικές αίθουσες.

 

Έχοντας στις βαλίτσες της παραπάνω από 100 χιλιάδες εισιτήρια από την πρώτη ταινία, η επεισοδιακή παρέα του Bachelor επιστρέφει με μία νέα είσοδο.

Πρωταγωνιστής αυτής της ταινίας είναι ο Μελετης Ηλιας, που ετοιμάζεται να παντρευτεί αλλά δεν ξέρει τι τον περιμένει μέχρι εκείνη τη μέρα. Φυσικά, οι τρεις πρωταγωνιστές της πρώτης ταινίας είναι και πάλι εδώ, δηλαδή ο Γιαννης Τσιμιτσελης, ο Θανασης Βισκαδουρακης και ο Νικος Βουρλιωτης!

Φέτος όμως υπάρχει μία σημαντική διαφορά που τους φτάνει στα άκρα! Ο γάμος θα γίνει στην Κρήτη και η Σφακιανοί γονείς της νύφης δεν αστειεύονται καθόλου! Ανάμεσα σε όλα αυτά, αρκετά αγαπημένα πρόσωπα μπαίνουν στην ταινία και υπόσχονται ανατροπές και ξεκαρδιστικές καταστάσεις.

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του Bachelor 2 βρίσκονται ο Τόνι Σφήνος, ο Γιώργος Μαυρίδης, η Βασιλική Τρουφάκου, ο Δημήτρης Τζουμάκης, ο Δημήτρης Πιατάς, η Άννα Κουρή, ο Λευτέρης Ζαμπετάκης αλλά και ο ΝΙΝΟ!

Το τραγούδι των τίτλων του Bachelor 2 δεν είναι άλλη από την εκρηκτική «Βασίλισσα» της Ελένης Φουρέιρα που ήδη έχει ξεχωρίσει και κυκλοφορεί από την Panik Records.

Το σενάριο υπογράφουν η Ρένα Ρίγγα και ο Κώστας Βαζάκος, ενώ τη σκηνοθεσία ο Γιάννης Παπαδάκος. Η παραγωγή είναι της Showtime Productions και της Voice Entertainment, ενώ η διανομή γίνεται από την Village.

Το Bachelor 2 κάνει πρεμιέρα ανήμερα Χριστουγέννων, δηλαδή τη Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου.