Register
A password will be e-mailed to you.

Για να είσαι ενημερωμένη ακόμη και στις τάσεις της γυμναστικής στον κόσμο, δεν έχεις παρά να διαβάσεις παρακάτω ποια είναι τα τελευταία trends και σε αυτόν τον τομέα…

Group training

Για ακόμα μία χρονιά τα ομαδικά προγράμματα γυμναστικής προτιμούνται από πλήθος κόσμου… Άλλωστε ποιος προτιμά να κάνεις μόνος του ασκήσεις όταν μπορεί να γυμνάζεται με παρέα;

Personal training

Πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν να γυμναστούν με προσωπικό γυμναστή καθώς είναι η ιδανικότερη λύση για εντατική γυμναστική με άμεσα αποτελέσματα… Επιπλέον δίνει λύση σε εσένα που έχεις περιορισμένο χρόνο αφού μπορείς να προγραμματίζεις τη γυμναστική σύμφωνα με το ωράριό σου.

Functional training

Η λειτουργική γυμναστική είναι είδος γυμναστικής που στόχο δεν έχει μόνο τη μυϊκή ενδυνάμωση αλλά και τη βελτίωση της ευκινησίας, της ισορροπίας, της αντοχής αλλά και των αντανακλαστικών σου! Βασίζεται στην εκτέλεση βασικών κινητικών ασκήσεων με διάφορες παραλλαγές όμως, που κάνουν αυτό το είδος άσκησης πιο ενδιαφέρον αλλά και αποδοτικό από τα κλασσικά όργανα.
 
Pilates reformer

 

Πρόκειται για την εκτέλεση ασκήσεων pilates σε μια επίπεδη πλατφόρμα (κρεβάτι) που έχει γίνει μόδα τον τελευταίο καιρό αφού συνεισφέρει στη συνολική δύναμη και στάση του σώματος, την ευλυγισία και την ισορροπία!

Wearable gadgets

Η τεχνολογία έχει μπει για τα καλά και στον κόσμο της γυμναστικής, με μεγάλη γκάμα gadgets που σε βοηθούν τόσο με τη γυμναστική σου όσο και με τους διατροφικούς σου στόχους. Μπορείς να επιλέξεις από την τεράστια ποικιλία smartwatches εφοδιασμένα με μετρητές βημάτων, παλμού κλπ για να είσαι in fashion!