Register
A password will be e-mailed to you.

Η Lady Gaga μετά τις εκκεντρικές και fashionable εμφανίσεις της στο παρελθόν που έχουν γράψει ιστορία έκανε στροφή στην υποκριτική κι αυτό φαίνεται να τη βοήθησε να αναγεννηθεί και να μας δείξει μια άλλη πλευρά του χαρακτήρα της.

Αυτό συνεπάγεται και στα looks της, μέσα στα οποία είναι πάντα λαμπερή και διατηρείται πάντα τόσο όμορφη, με νεανική επιδερμίδα.

Δείτε παρακάτω ποια είναι η ρουτίνα ομορφιάς της σταρ…

Λατρεύει τα serums

«Χρησιμοποιώ πολλά διαφορετικά πράγματα ανάλογα με το μακιγιάζ που θα κάνω κάθε φορά. Η προετοιμασία του δέρματος με τον σωστό τρόπο είναι απαραίτητη για το makeup, ώστε να φαίνεται καλύτερο. Λατρεύω τα serums. Τα αγαπημένα μου είναι όσα περιέχουν βιταμίνη C, διότι αφήνουν στην επιδερμίδα μια διακριτική λάμψη και ταυτόχρονα την κάνουν πιο σφριγηλή και απαλή» αποκάλυψε η ίδια σε μια συνέντευξή της.

Μάσκες προσώπου

Η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός λατρεύει τις μάσκες προσώπου και χρησιμοποιεί κάθε μέρα και από μια, ανάλογα με το τι ανάγκη έχει το δέρμα της κάθε φορά.

Ενυδάτωση

Η ενυδάτωση είναι το Α και το Ω για τη Lady Gaga. Πρόκειται για ένα βήμα που δεν παραλείπει ποτέ, ενώ στα ταξίδια της, ακόμη κι όταν δε βάφεται, απλώνει μια day cream.

Λάμψεις

Κάθε φορά, λοιπόν, που επιμελείται το μακιγιάζ της, επιλέγει να χρησιμοποιεί ένα υγρό highlighter και να το τοποθετεί στα ζυγωματικά, στο κόκκαλο των φρυδιών και στο κέντρο του άνω χείλους. Με αυτόν τον τρόπο, τονίζει τα σημεία στα οποία πέφτει ο ήλιος και δημιουργεί το τέλειο glowy look.

Mascara

Η ίδια προτιμάει όσες χαρίζουν αξεπέραστο όγκο και δεν διστάζει να απλώνει πολλές στρώσεις, για να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Απαλά χείλη

Η επί χρόνια makeup artist της Lady Gaga, Sarah Tanno, αποκάλυψε σε παλαιότερη συνέντευξή της ότι χρησιμοποιεί lip balm για να κάνει τα χείλη της τραγουδίστριας πιο σαρκώδη και ζουμερά. Επιλέξτε κι εσείς ένα χωρίς χρώμα κι εφαρμόστε το πριν τοποθετήσετε το μολύβι και το κραγιόν σας.