Register
A password will be e-mailed to you.

Η αλήθεια είναι ότι ίσως μεγαλύτερη είδηση από την φωτογραφία που θα σου παρουσιάσουμε παρακάτω να είναι το γεγονός πώς ο Tom Hardy αποφάσισε ξαφνικά να ασχοληθεί με τα δικά του social media.

> Το Call of Duty γίνεται ταινία και ο Tom Hardy παίρνει το όπλο του

Με αποτέλεσμα (και περιοδικότητα περίπου μια φορά την εβδομάδα) το παγκόσμιο ίντερνετ να παίρνει φωτιά. Τόσο από τον αντρικό πληθυσμό που τον αντιμετωπίζει ως το απόλυτο είδωλο. Όσο και από τον γυναικείο που έχει φτάσει σε σημείο να σκίζει ρούχα για πάρτη του, ουρλιάζοντας “Tom” με μανία.

Ο original Gangster στην πιο δύσκολη εποχή του

Σου έχουμε μιλήσει πολύ αναλυτικά λίγο καιρό πριν για το ποιες ταινίες θα βγουν προσεχώς στις αίθουσες και στις οποίες θα πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός. Και η αλήθεια να λέγεται: είναι τόσες πολλές που εύλογα αναρωτήθηκε ένας αναγνώστης του site «καμιά ταινία που να μας ενδιαφέρει και να μην παίζει ο Hardy θα βγει ρε παιδιά»;

Μεταξύ υπερβολής κι αστείου ένα δίκιο το έχει. Αλλά καλύτερα σήμερα να μη μιλήσουμε για τις άλλες ταινίες του και να επικεντρωθούμε σε μία: το Fonzo για το οποίο ξεκίνησε γυρίσματα.

Εκεί θα υποδυθεί τον πιο original gangster όλων των εποχών: τον Al Capone. Κι όχι την περίοδο της ακμής του αλλά την περίοδο της παρακμής του. Τα τελευταία χρόνια του μαφιόζου όταν η τρέλα είχε αρχίσει να κυριεύει τον εγκέφαλο του.

Και με την παραπάνω μυστηριώδη φωτογραφία, όπου φαίνεται να καλύπτεται από μαύρο σκοτάδι και πυκνούς καπνούς από πούρο, ο Tom Hardy αποφάσισε να αναγγείλει την έναρξη των διαδικασιών για τον ρόλο του ως Al Capone.

Δημιουργώντας, όπως αναμενόταν, έναν μικρό πανικό σε ολόκληρο το παγκόσμιο ίντερνετ.

https://reloadplay.com/tv/groovytv.php