Register
A password will be e-mailed to you.

Έχουν τους περισσότερους συνδρομητές στο YouTube από κάθε άλλη διασημότητα και πολλά εκατομμύρια στις τσέπες τους…

Το YouTube είναι ένα νέο είδος τηλεόρασης.

Από το 2005, το YouTube έχει γίνει ένα μέσο προβολής για την επόμενη γενιά διασημοτήτων. Αστέρια όπως ο PewDiePie, η Jenna Marbles και η Yuya έχουν συγκεντρώσει εκατομμύρια συνδρομητές όλα αυτά τα χρόνια μέσα από μια άμεση σχέση με τους οπαδούς τους, ενώ χάρη στην επιτυχία τους δεν σταματούν να υπογράφουν μεγάλες συμφωνίες με μεγάλες εταιρείες διαφήμισης.

Προσεχώς ακολουθεί μία λίστα με τα διασημότερα αστέρια του YouTube, με βάση τις βαθμολογίες του SocialBlade και σύμφωνα με τους συνδρομητές τους:

VEGETTA777

Συνδρομητές: 20,8 εκατομμύρια

Ο Samuel de Luque είναι ένας διάσημος YouTuber από την Ισπανία, ο οποίος έχει γίνει γνωστός για τις φωνητικές του εμφανίσεις στα βίντεο Minecraft, Σειρά Saint’s και Battlefield.

VANOSSGAMING

Συνδρομητές: 22,3 εκατομμύρια

Μέσος μισθός για το 2017: 15,5 εκατομμύρια δολάρια

Ο VanossGaming (ή ο Vanoss) είναι ο Evan Fong, ο οποίος δημοσιεύει κωμικά βίντεο που τον δείχνουν να παίζει διάφορα παιχνίδια.

SMOSH

Συνδρομητές: 22,6 εκατομμύρια

Μέσος μισθός για το 2017: 11 εκατομμύρια δολάρια

Οι Smosh, το δίδυμο Ian Hecox και Anthony Padilla, είναι γνωστοί για τα κωμικά τους βίντεο στο YouTube και την ποπ κουλτούρα τους. Σημειώνεται ότι ο Anthony Padilla εγκατέλειψε το κανάλι Smosh τον Ιούνιο του 2017 για να δημιουργήσει το δικό του σόλο λογαριασμό στο YouTube, ο οποίος έχει τώρα πάνω από 2 εκατομμύρια οπαδούς.

FERNANFLOO

Συνδρομητές: 26,2 εκατομμύρια

Ο Fernanfloo – Luis Fernando Flores – είναι ένα αστέρι του YouTube από το Ελ Σαλβαδόρ γνωστό για τα βίντεο του παιχνιδιού του και τα wacky antics. Πρωταγωνιστές σε ορισμένα του βίντεο είναι και τα σκυλιά του.

DUDE PERFECT

Συνδρομητές: 26,5 εκατομμύρια

Το Dude Perfect είναι ένα κανάλι που συμμετέχουν το δίδυμο Cory και Coby Cotton και τρεις φίλοι τους από το κολέγιο. Η ομάδα αυτή δημοσιεύει βίντεο με αθλητικά κόλπα, καθώς και διάφορα κωμικά βίντεο.

CANAL KONDZILLA

Συνδρομητές: 26,6 εκατομμύρια

Ο Konrad Dantas, γνωστός ως Canal KondZilla, έχει μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες σελίδες στο YouTube. Η πρώτη εμφάνισή του στον ιστότοπο έγινε το 2012 με ένα μουσικό βίντεο για τον Βραζιλιάνο ράπερ Nego Blue.

WHINDERSSONNUNES

Συνδρομητές: 26,7 εκατομμύρια

O Whinderssonnunes, είναι ένα αστέρι του YouTube που δημοσιεύει παρωδίες, τραγούδια, κριτικές ταινιών και βίντεο από την καθημερινότητά του.

ELRUBIUSOMG

Συνδρομητές: 27,3 εκατομμύρια

Ο Rubén Doblas Gundersen, γνωστός στο YouTube και ως ElRubiusOMG, είναι ένας 27χρονος Ισπανός χρήστης YouTuber. Όπως και οι άλλοι δημοφιλείς YouTubers, ο Doblas Gundersen είναι ένας gamer που κάνει κριτικές και αστεία σχόλια.

GERMÁN GARMENDIA (HOLASOYGERMAN.)

Συνδρομητές: 33,1 εκατομμύρια

Ο Germán Garmendia είναι το μεγαλύτερο αστέρι της Λατινικής Αμερικής στο YouTube. Ο ίδιος κυκλοφόρησε ένα βιβλίο το 2016 με τίτλο #Chupaelperro κι έγινε διάσημος με το βίντεό του “Las Cosas Obvias De La Vida” (“Τα Προφανή Πράγματα της Ζωής”). Εκτός από το HolaSoyGerman, οο Garmendia έχει ένα άλλο κανάλι στο YouTube που ονομάζεται JuegaGerman, το οποίο έχει 24,4 εκατομμύρια συνδρομητές και επικεντρώνεται στα βιντεοπαιχνίδια.

PEWDIEPIE

Συνδρομητές: 60,4 εκατομμύρια

Μέσος μισθός για το 2017: 12 εκατομμύρια δολάρια

Ο Felix Arvid Ο Ulf Kjellberg είναι ένας αυταρχικός Σουηδός σχολιαστής παιχνιδιών, ο οποίος στα βίντεο του παίζει διάφορα παιχνίδια. Ο λογαριασμός του στο YouTube έχει πάνω από 60 εκατομμύρια οπαδούς.