Register
A password will be e-mailed to you.

Ο βραβευμένος με 3 αστέρια Michelin Chef και το luxury fashion brand ανοίγουν την πρώτη Osteria στις ΗΠΑ.

Ο οίκος Gucci μεταφέρει την πολυτελή δεξιοτεχνία του στην κουζίνα εγκαινιάζοντας τη Gucci Osteria da Massimo Bottura Beverly Hills, το πρώτο γαστρονομικό εγχείρημα του ιταλικού fashion brand στις ΗΠΑ, με την υπογραφή του βραβευμένου με 3 αστέρια Michelin, Chef ,Massimo Bottura.

Gucci Osteria da Massimo Bottura | Ο οίκος Gucci ανοίγει το πρώτο του εστιατόριο στο Beverly Hills

 Courtesy Pablo Enriquez 

Το εστιατόριο στεγάζεται στην ταράτσα του καταστήματος στο Λος Άντζελες, προσφέροντας outdoor sitting και μια εντυπωσιακή θέα στο Beverly Hills, ενώ αποτελεί και μια συναρπαστική προσθήκη στο δυναμικό και πολιτιστικά ποικιλόμορφο γαστρονομικό τοπίο του Λος Άντζελες. Η Gucci Osteria da Massimo Bottura Beverly Hills αποτελεί τη συνέχεια της συνεργασίας του Massimo με τον ιταλικό οίκο μόδας, η οποία ξεκίνησε το 2018 με την Osteria στο Gucci Garden στη Φλωρεντία, που έλαβε μάλιστα κι ένα αστέρι Michelin.

MASSIMO BOTTURA

Massimo Bottura / Courtesy of Brad Elterman 

Αφορμή για τη συνεργασία του CEO της Gucci Marco Bizzarri και του Chef Massimo Bottura στάθηκε η παιδική φιλία που τους συνδέει αλλά και η κοινή τους αγάπη για τους δύο πυλώνες της ιταλικής κουλτούρας: το φαγητό και τη μόδα. Μεγαλώνοντας μαζί στη Μόντενα της Ιταλίας, παρακίνησαν ο ένας τον άλλον να καινοτομήσουν στους αντίστοιχους κλάδους και έτσι δημιούργησαν έναν προορισμό γεμάτο πάθος και πλούσια πολιτιστική κληρονομιά.

Risotto Camouflaged As Pizza

Ριζότο σαν pizza / Courtesy of Jacob Layman for Gucci

Ο Chef Massimo Bottura και η Karime López, η πρώτη Μεξικανή chef που λαμβάνει ένα αστέρι Michelin και chef de cuisine της Gucci Osteria da Massimo Bottura στη Φλωρεντία, συνεργάστηκαν με τον Mattia Agazzi για τη Gucci Osteria Beverly Hills. Ο Mattia μετακόμισε πρόσφατα στο Λος Άντζελες μετά από τη θητεία του ως  Sous Chef  της Karime στην Ιταλία, για να μοιραστεί το όραμα του Massimo στην ακτή της Καλιφόρνιας.

Tortellini with Parmigiano Reggiano cream

Tortellini με κρέμα Parmigiano Reggiano / Courtesy of Jacob Layman for Gucci

Το μενού είναι βαθιά ιταλικό, εμπνευσμένο από τη διεθνή σταδιοδρομία και τα γαστρονομικά ταξίδια των chefs καθώς και από το πάθος τους για τέχνη και μουσική. Περιλαμβάνει signature πιάτα όπως το φημισμένο Tortellini του Chef Massimo με Parmigiano Reggiano και το θρυλικό Emilia burger, καθώς και νέα πιάτα εμπνευσμένα από την Καλιφόρνια. Χρησιμοποιώντας οργανικά προϊόντα που προέρχονται από τις τοπικές αγροτικές αγορές, τα πιάτα της Gucci Osteria da Massimo Bottura Beverly Hills θα τιμήσουν την ποικιλία των γαστρονομικών επιρροών από όλο τον κόσμο που συναντά κανείς στο Λος Άντζελες.

KARIME LOPEZ

Karime López / Courtesy of Brad Elterman for Gucci
MATTIA AGAZZI

 Mattia Agazzi  / Courtesy of Brad Elterman for Gucci

Η διακόσμηση του εστιατορίου περιλαμβάνει λεπτομέρειες από την Gucci Osteria στη Φλωρεντία όπως μια κλασική ταπετσαρία, καθρέπτες αντίκες και τραπέζια με κόκκινο μάρμαρο. Μοναδικά στοιχεία που ξεχωρίζουν στο νέο εστιατόριο είναι τα ξύλινα δάπεδα, τα banquettes από κερασιά και το ιταλικό μωσαϊκό στη βεράντα. Σε αυτό το οικείο και ζεστό περιβάλλον, η Osteria φιλοδοξεί να φιλοξενεί σχεδόν 50 άτομα για μεσημεριανό γεύμα και δείπνο επτά ημέρες την εβδομάδα. Η Gucci Osteria da Massimo Bottura αναμένεται να ανοίξει στις 17 Φεβρουαρίου.