Register
A password will be e-mailed to you.

Tι χρονιά κι αυτή για τον Donald Glover; Από τη μία να πρωταγωνιστείς στην πιο ιδιαίτερη τηλεοπτική σειρά της Αμερικής (βλέπε Atlanta) κι από την άλλη να κάνεις θραύση στα μουσικά charts (βλέπε Childish Gambino) με ένα τραγούδι καταγγελία για τα πολιτικά δρώμενα της Αμερικής.

Σαν να μην έφταναν όμως αυτά, ο ταλαντούχος ηθοποιός φαίνεται να ετοιμάζει κάτι κινηματογραφικό με τη Rihanna.

Ο φακός των φωτογράφων τους έπιασε στην Κούβα, κι όπως αναφέρουν πηγές ετοιμάζουν κάποιο μιούζικαλ που θα διαδραματίζεται στο εξωτικό νησί. Ή μήπως απλά κάποιο βίντεοκλιπ;

Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter

R9 cumin for yall hoes@DenTheRizzle

Rihanna on Set of Guava Island. I dont know. It looks more like a movie than for a MV tbh.

Η Riri έχει αφήσει να εννοηθεί πώς βρίσκεται στα σκαριά για κάτι καινούργιο, ενώ ο διάσημος ηθοποιός τον τελευταίο καιρό μας απασχολεί περισσότερο με τη μουσική του.

Όσο για τον σκηνοθέτη; Αυτός δεν είναι άλλος από τον Hiro Murai. Ναι, μπορεί να μη σου λέει κάτι το όνομα, να σε ενημερώσουμε όμως πώς είναι ο άνθρωπος πίσω από το This is America, όχι κι άσχημα έτσι;

Ένα μιούζικαλ -ή έστω ένα βίντεοκλιπ- με τη δικιά του ματιά και τους Glover – Rihanna σε πρωταγωνιστικούς ρόλους ακούγεται ιδανικό. Φυσικά, πάντα υπάρχει η περίπτωση να κάνουν απλά όλοι μαζί διακοπές στην Κούβα. Αλλά αυτό είναι μία περίπτωση που δεν θέλουμε να πιστέψουμε.