Register
A password will be e-mailed to you.

Η Πάτι Τζένκινς έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία για το «Wonder Woman 2» που είναι προγραμματισμένο για να βγει την 1η Νοεμβρίου 2019. Μετά τη μεγάλη επιτυχία του πρώτου φιλμ το καλοκαίρι που μας πέρασε και την πεποίθηση ότι μια υπερηρωίδα μπορεί να σηκώσει από μόνη της τα βάρη ενός blockbuster, χωρίς να είναι συμπληρωματικός χαρακτήρας, η Τζένκινς και οι συνεργάτες της γνωρίζουν πως δεν έχουν πλέον το προνόμιο ενός origin story και πρέπει να βρουν μια ενδιαφέρουσα πλοκή για να συντηρηθεί η επιτυχία της Wonder Woman.

Στην αναζήτηση του villain πάνω στον οποίο θα στηριχθεί το νέο φιλμ, η Τζένκινς μαζί με τον Τζεφ Τζονς της DC και τον Ντέιβιντ Κάλαχαν («The Expendables», «Ant-Man»), θα χρησιμοποιήσουν μια γυναίκα από το παρελθόν του κόμικ, την Δρ. Μπάρμπαρα Αν Μινέρβα, γνωστότερη ως Cheetah. Και για να προσθέσουν ακόμη περισσότερη προσμονή στο κοινό, ψάχνουν ένα A-list όνομα για την ηθοποιό που θα την ενσαρκώσει. Η πρώτη ηθοποιός που πλησίασαν ήταν η Έμα Στόουν, που έχει εμπειρία από ταινίες με υπερήρωες μετά τη συμμετοχή της στα «Amazing Spider-Man», όμως εισέπραξαν αρνητική απάντηση από την περσινή κάτοχο του Όσκαρ Α΄Γυναικείου Ρόλου για το «La La Land».

Η αναζήτηση συνεχίζεται και σύμφωνα με το Variety, η παραγωγή βρίσκεται σε συζητήσεις με την Κρίστεν Γουίγκ («Bridesmaids», «Ghostbusters»), για την οποία έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον η Πάτι Τζένκινς ως την ηθοποιό που θα βρίσκεται απέναντι από την Γκαλ Γκαντότ. Η Τζένκινς βρίσκεται αυτές τις μέρες σε ταξίδι, ψάχνοντας τοποθεσίες για τα γυρίσματα του νέου φιλμ, αφήνοντας τους υπεύθυνους του στούντιο να διαπραγματευτούν με την Γουίγκ, ελπίζοντας πως τελικά θα δεχτεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το φιλμ θα διαδραματίζεται στη δεκαετία του 80, θα σχετίζεται με την κόντρα ΗΠΑ-ΕΣΣΔ και με κάποιο τρόπο θα βρίσκεται εκεί ο χαρακτήρας του Κριν Πάιν αλλά και η Cheetah – το πως ακριβώς θα δέσουν όλα αυτά παραμένει άγνωστο. Η ταινία θα κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο τον Νοέμβριο του 2019.