Register
A password will be e-mailed to you.

Από «εξωγήινος» του Άσγκαρντ σε γήινο που τους μάχεται!

Ο Κρις Χέμσγουορθ σύμφωνα με το Hollywood Reporter είναι σε συζητήσεις για να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στο reboot του «Men in Black» από τη Sony. Σύμφωνα με πηγές η πλοκή θα εκτυλίσσεται στο Λονδίνο και οι νέοι χαρακτήρες θα περιλαμβάνουν «έναν λευκό χαρακτήρα, μία μαύρη γυναίκα και έναν μεγαλύτερο σε ηλικία άντρα». Αν και οι Γουίλ Σμιθ, Τόμι Λι Τζόουνς δεν αναμένεται να επιστρέψουν, το καινούργιο «Men in Black» θα εξελίσσει το σύμπαν της πρώτης τριλογίας.

Εδώ και καιρό αιωρούνταν μια τρελή ιδέα σύμφωνα με την οποία θα ενώνονταν το σύμπαν της ταινίας με αυτό του «21 Jump Street» και οι δυο πρωταγωνιστές του, Τζόνα Χιλ και Τσάνινγκ Τέιτουμ, θα γίνονταν Άντρες με τα Μαύρα στην επόμενη αποστολή τους, αλλά ευτυχώς η ιδέα εγκαταλείφθηκε ως «περίπλοκη».

Την ταινία θα σκηνοθετήσει ο Φ. Γκάρι Γκρέι του «Straight Outta Compton» και του υπερεπιτυχημένου «The Fate of the Furious», ενώ το σενάριο ανέλαβαν οι Ματ Χόλογουεϊ και Αρτ Μάρκουμ των «Iron Man», «Transformers:The Last Knight» με την ελπίδα το φιλμ να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2019.

Ως τότε ας χορέψουμε κάτι από τα παλιά…