Register
A password will be e-mailed to you.

Η οσκαρική ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην πολυαναμενόμενη κατασκοπευτική περιπέτεια της χρονιάς με μία πρωτότυπη ελληνική κωμωδία που συνυπογράφει ο Ευθύμης Φιλίππου («Ο Αστακός») να ξεχωρίζει.

Red Sparrow

Τη βαριά ρώσικη προφορά της επιδεικνύει η οσκαρούχος Τζένιφερ Λόρενς στο νέο τρέιλερ της κατασκοπευτικής περιπέτειας στην οποία η έμπειρη Σαρλότ Ράμπλινγκ τη σκληραγωγεί μέσω βάναυσων τεχνικών εκπαίδευσης.

Black Panther

Ο Μάρτιν Φρίμαν δυσκολεύεται να πιστέψει τον Άντι Σέρκις για τις ασταμάτητες υπερδυνάμεις του Μαύρου Πάνθηρα το νέο τρέιλερ της ταινίας όμως δεν αφήνει καμία αμφιβολία.

Death Wish

Ο γνήσιος οπαδός των b-movies Ιλάι Ροθ («Κανίβαλοι») βρίσκεται πίσω από το ριμέικ του «κλασικού» φιλμ εκδίκησης «Death Wish» και το δεύτερο τρέιλερ του αποκαλύπτει αρκετές από τις αλλαγές που έχει κάνει συγκριτικά με την αυθεντική ταινία.

Οίκτος

Ο σκηνοθέτης του L Μπάμπης Μακρίδης συνυπογράφει με τον Ευθύμη Φιλίππου μια μαύρη σαρκαστική κωμωδία με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Δρακόπουλο, ο οποίος απολαμάνει όσο τίποτε άλλο να νιώθει… δυστυχισμένος. Η ταινία θα συμμετάσχει στη «Μέκκα» του ανεξάρτητου κινηματογράφου, το φεστιβάλ του Σάντανς.

Golden Exits

Ο σκηνοθέτης Άλεξ Ρος Πέρι είναι ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του σύγχρονου ανεξάρτητου αμερικάνικου σινεμά και το αποδεικνύει για ακόμα μια φορά στη νέα του ταινία που παρακολουθήσαμε στο προσφατο φεστιβαλ θεσσαλονικης