Register
A password will be e-mailed to you.

Έτριβε τα μάτια της η 21χρονη σερβιτόρα εστιατορίου στο Οχάιο με το φιλοδώρημα που της άφησε το διάσημο μοντέλο Chrissy Teigen.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, η σύζυγος του τραγουδιστή John Legend στις 27 Οκτωβρίου με την κόρη της Luna και φίλους της κάθισαν στο Steakhouse Centerville Outback.

Η Chrissy Teigen παρήγγειλε ένα ποτήρι Pinot grigio και έναν κατάλογο ορεκτικών που περιελάμβανε ένα Steakhouse Quesadilla και το περίφημο onion Bloomin της Outback, καθώς και ένα τραγανό σάντουιτς κοτόπουλου για το γεύμα της. H διάσημη καλλονή χαριτολογώντας είπε στη σερβιτόρα: «Πρέπει να το απομακρύνετε από μένα! Θα τα φάω όλα!».

Όταν πήγε τον λογαριασμό της, η σερβιτόρα διαπίστωσε έκπληκτη ότι το φιλοδώρημα που της έδωσε η Teigen ήταν πέντε φορές μεγαλύτερο από το κόστος του γεύματος! Για ένα τραπέζι που κόστισε 193.81 δολάρια, η 21χρονη σερβιτόρα έλαβε tip ύψους 1.000 δολαρίων!

«Ω θεέ μου, δοξασμένος ο Κύριος!» αναφώνησε η 21χρονη σερβιτόρα και εξήγησε ότι θα διαθέσει το μεγαλύτερο μέρος από το φιλοδώρημα των 1.000 δολαρίων για να επισκευάσει το αυτοκίνητο της οικογένειάς της, ενώ τα υπόλοιπα θα τα μοιραστεί με τους συναδέλφους της.

«Πάντα ήθελα να σερβίρω ένα διάσημο πρόσωπο. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία!» δήλωσε η 21χρονη σερβιτόρα Mikayla Scott.