Register
A password will be e-mailed to you.

Ο Κωσταντινος Βασαλος άνοιξε τα χαρτιά του και περιέγραψε στο περιοδικό People την ερωτική απογοήτευση που τον σημάδεψε.

«Ήμουν 18 χρονών και βίωσα πολύ έντονα συναισθήματα για μια κοπέλα. Θυμάμαι πως όταν χωρίσαμε, έκανα πολύ καιρό να το ξεπεράσω. Όλοι οι άντρες, όσο όμορφοι κι αν είναι, έχουν ζήσει την απόρριψη. Κι εγώ έχω φάει χυλόπιτες. Δεν μπορεί να αρέσουμε σε όλους», αποκάλυψε.

«Βέβαια από πιτσιρικάς δεν φλέρταρα εύκολα. Από την άλλη είμαι της σταθερότητας των μακροχρόνιων σχέσεων και όχι του one night stand. Δεν έχω υπάρξει για πολύ καιρό ελεύθερος και όταν ήμουν ελεύθερος δεν έπαιζα εδώ κι εκεί» ξεκαθάρισε ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ενώ λίγο παρακάτω πρόσθεσε: «Χωρίς να περιαυτολογήσω και να το παίξω γκόμενος με φλέρταραν και πριν από το Survivor. Τώρα είναι λογικό να υπάρχει ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον».

Ο ίδιος, μάλιστα, αναφέρθηκε και στο περιστατικό το περασμένο καλοκαίρι που θα του μείνει αξέχαστο: «Αυτό που δεν θα ξεχάσω με τίποτα είναι φέτος το καλοκαίρι στη Ρόδο που ήρθε μια κοπέλα και με αγκάλιασε τόσο δυνατά, σε σημείο να μην μπορώ να πάρω ανάσα! Πήγα να λιποθυμήσω κι έχασα το χρώμα μου!»