Register
A password will be e-mailed to you.

Μια αποκάλυψη για τη Σάρα Εσκενάζη έκανε ο Πάνος Αργιανίδης όταν πρόσφατα βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Dot.

Ο πρώην παίκτης του Survivor με αφορμή τη σχεση της Ευρυδικης Βαλαβανης και Κωσταντινου Βασαλου δήλωσε πως υπήρξε ένα φλερτ ανάμεσα σε εκείνον και τη συμπαίκτρια του Σάρα Εσκενάζη.

Η ίδια κρατάει χαμηλούς τόνους και δεν απασχολεί τα μίντια με την προσωπική της ζωή, ενώ όπως ανέφερε ο μάνατζερ ράγκπι, η δήλωσή του αυτή την έκανε να στεναχωρηθεί.

Η Σάρα Εσκενάζη σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή «Φτιάξε Καφέ να στα πω» εξομολογήθηκε πως «στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, γιατί δεν περίμενα από τον Πάνο κάτι τέτοιο. Γιατί με όλα αυτά τα παιδιά έχουμε ζήσει κάτι μοναδικό. Είναι αστείο να λέγονται τέτοια πράγματα για φλερτ ή για δήθεν ραντεβού» ανέφερε αρχικά, ενώ εξήγησε και τους λόγους που την οδήγησαν να τον διαγράψει από τη λίστα των φίλων της στο Instagram.

 

«Το γεγονός ότι δεν μπαίνω στη διαδικασία να διαψεύσω κάποιον δεν σημαίνει ότι δεν θα τον αποφύγω κιόλας. Γι’ αυτό και επέλεξα να μην τον ακολουθώ πλέον στο Instagram. Όχι σαν τιμωρία φυσικά, απλά ήθελα να περάσω ένα μήνυμα με τον δικό μου τρόπο για να καταλάβει το λάθος του» δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Ωστόσο, στην ίδια εκπομπή είχε μιλήσει και ο Πάνος Αργιανίδης ο οποίος ξεκαθάρισε πως ουδέποτε υπήρξε ραντεβού με την Σάρα Εσκενάζη αφήνοντας να εννοηθεί πως ο τρόπος που ειπώθηκε από την πλευρά του παρερμηνεύτηκε.