Register
A password will be e-mailed to you.

Ο Παναγιωτης Βασιλακος μετά την οικειοθελη αποχωρηση απο το Nomads έστειλε το δικό του μήνυμα για τη συμμετοχή του στο reality μέσω social media, ενώ δεν δίστασε να επιτεθεί σε πρώην συμπαίκτες του τη Δευτέρα.

 

«Μια δυνατή εμπειρία και ένα ανατρεπτικό φινάλε για εμένα που δεν το περίμενα. Μπήκα με πάθος στο Nomads και έκανα πολλές προσπάθειες να ενώσω τους συμπαίκτες μου! Είχα το δρόμο μου μέσα στο παιχνίδι, εάν γινόταν η ένωση στους ωκεανούς θα έβρισκα τη θέση μου! Εκεί όμως βρέθηκε η Νατάσα! Μια γυναίκα που κατάλαβε από μόνη της ποιός είμαι! Ήταν πολύ γρήγορο για εμένα αυτό, να ανταγωνιστώ συμπαίκτη μου και να τον διώξω, ενώ μαζί δίναμε αγώνες επιβίωσης καθημερινά και πόσο μάλλον μια γυναίκα! Η ομάδα για εμένα ήταν πάνω απ’ ολα! Έπαιζα με πάθος και δεν έκανα κλίκα καμία! Δεν ξεχώρισα κανέναν. Κάποιοι συμπαίκτες μου έπαιζαν χαλαρά χωρις τσαμπουκά χωρις να τους νοιάζει η συνεχεια της ζούγκλας! Θα υπάρξουν στιγμές στη ζωή μας, που πρέπει να δίνουμε τη θέση μας σε έναν λιγότερο δυνατό από εμάς για να δει ποιος είναι και πού μπορει να φτάσει. Εξάλλου το nomads ειναι ένα παιχνίδι. Η πραγματική επιβίωση ειναι έξω απο αυτό! Καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά. Ευχαριστώ ολους εσάς που χρεωθήκατε για εμένα και για τη Νατάσα! Στηρίζω ωκεανούς!» έγραψε αποκαλύπτοντας την ομάδα που πλέον θα στηρίζει.

 

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος κοινοποίησε, μάλιστα, μια φωτογραφία του Κωνσταντίνου Οροκλού μέσω Instagram Stories κι έγραψε χαρακτηριστικά πάνω: «Όταν σε είχε ρωτήσει ο Γρηγόρης στη μονομαχία μου ποια είναι η άποψη σου, είχες πει ότι δεν θες να κρίνεις αποφάσεις τρίτων και ότι είμαι μεγάλο παιδί. Τώρα τι έπαθες; χαχαχα για γέλια είστε τελικά. Η ζούγκλα τελικά ήτανε ο Φώτης, ο Παναγιώτης, η Εύη και η Νατάσα».