Register
A password will be e-mailed to you.

Η Charlize Theron είναι μία από τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου. Μητέρα, ηθοποιός βραβευμένη με Όσκαρ και πρόσωπο σε καμπάνιες του Οίκου Dior, ο λόγος γίνεται για τη Charlize Theron η οποία εκτός από το ταλέντο της στην υποκριτή, έχει ένα από τα πιο γυμνασμένα σώματα του Hollywood..

Όπως όλες μας, έτσι κι η Charlize Theron έχει τα δικά fitness tips που ακολουθεί πιστά.

Όσον αφορά στη διατροφή της, η Charlize Theron επιλέγει plant-based ωμές τροφές -όπως ακριβώς και οι Beyoncé, Miley Cyrus, Natalie Portman και Gisele Bündchen.

Επίσης, έχει αποκλείσει από το διαιτολόγιό της το αλκοόλ. Πίνει χυμούς και τρώει πράσινες σαλάτες σε καθημερινή βάση. «Όταν τρώω υγιεινά, κοιμάμαι αρκετά και δεν πίνω αλκοόλ, δείχνω στα καλύτερά μου. Τότε είμαι πιο ευτυχισμένη και νομίζω ότι αυτό φαίνεται» δήλωνε η ηθοποιός στο Red Magazine το 2017.

Παράλληλα όπως έχει παραδεχτεί η ίδια το παρελθόν δεν έχει υπάρξει ποτέ περίοδος στη ζωή της που να μην έκανε κανένα είδος γυμναστικής. Η ηθοποιός κάνει φανατικά Pilates και παραδέχεται πως αυτή η μορφή άσκησης έχει αλλάξει εντελώς το σώμα της.

Η Theron πάντα υπολογίζει τις δραστηριότητές της, με αποτέλεσμα τις ημέρες που δεν γυμνάζεται αρκετά, να μην τρώει και αρκετά.