Register
A password will be e-mailed to you.

Ο Δημητρης Ουγγαρεζος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό DownTown και μεταξύ άλλων μίλησε για τα κόμπλεξ στην εμφάνιση του και το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε διορθωτικές επεμβάσεις.

 

Τα κιλά σου τα λες;

«Τώρα είμαι πολλά. Είμαι 90 κι έχω ύψος 1,83».

Τι είχε γίνει με τη φωτογραφία σου με μαγιό που είχε ανεβάσει ο Χρήστος Νέζος; Τσαντίστηκες μαζί του; 

«… Καθόλου δεν τσαντίστηκα, μόνο στεναχωρήθηκα που υπήρχαν άνθρωποι που νόμιζαν ότι κοροϊδεύοντας τη μουσούδα, τα πατσόκοιλα που έχω, θα με στεναχωρούσαν. Δεν στεναχωριέμαι με κάτι που ισχύει, απλώς κάποια στιγμή λέω στον εαυτό μου ότι όταν είμαι έτοιμος, θα κάνω δίαιτα, θα κάνω αυτό που πρέπει. Ποτέ δεν θα έκανα κάτι επειδή μου είπαν οι άλλοι. Για παράδειγμα, η Μαρία Ηλιάκη έλεγε στο “Δέστε τους” επί χρόνια: “Πείτε στον Ουγγαρέζο επιτέλους να βγάλει την ελιά”. Κατ’αρχάς, η μάνα μου έχει μια ολόιδια ελιά και είναι λίγο το γούρι μου».

Είχες κόμπλεξ με την ελιά;

«Όχι αλλά όταν πρωτοξεκίνησα έλεγα ότι το πρόσωπό μου θα ήταν ωραίο χωρίς την ελιά, επειδή ο άλλος σκαλώνει λίγο εκεί. Να φανταστείς το βαφτιστήρι μου πάντα τη γραπώνει όταν με αγκαλιάζει. Οπότε το σκεφτόμουν, αλλά όταν άρχισε να το λέει η Μαρία (σ.σ Ηλιάκη) είπα “όχι”. Δεν θα το έκανα ποτέ επειδή έκραξε κάποιος, δεν θα έδινα ποτέ αυτή τη χαρά. Αν εσύ γουστάρεις να κάνεις 500 πλαστικές,να τις κάνεις επειδή γουστάρεις εσύ κι όχι επειδή σε κορόϊδεψε κάποιος».

 

Εσύ έχεις μπει στον πειρασμό;
«Είχα σκεφτεί να κα΄νω λιποαναρρόφηση στην κοιλιά, αλλά μετά σκέφτηκα, γιατί να πάω να βάλω νυστέρι; Το φοβήθηκα και το θεώρησα λίγο αλαζονικό και ματαιόδοξο. Γιατί να βάλω τον οργανισμό μου σε διαδικασία νάρκωσης και επέμβασης για επιφανειακούς λόγους, για λόγους εμφάνισης;»