Register
A password will be e-mailed to you.

Πολλές γυναίκες πιστεύουν ότι το μακιγιάζ είναι ο μοναδικός τρόπος για να δείχνουν όμορφες κάθε μέρα.

Ωστόσο δεν χρειάζεται να ξοδεύετε κάθε μέρα τόσο χρόνο και ενέργεια μπροστά από τον καθρέφτη καθώς υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να δείχνετε υπέροχες χωρίς μάσκαρα και σκιά. Ισα ίσα μάλιστα που θα εξοικονομήσετε πολύ χρόνο και χρήμα, θα βελτιώσετε τον τύπο του δέρματός σας και θα γίνει πιο λαμπερό.

Εδώ είναι 5 βασικές συμβουλές για να δείχνετε όμορφη κάθε μέρα χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Πλένετε το πρόσωπό σας κάθε πρωί και κάθε βράδυ

Αν θέλετε να δείχνετε φρέσκια και υγιής, χωρίς μακιγιάζ, θα πρέπει πάντα να πλένετε το πρόσωπό σας κάθε πρωί και βράδυ. Ίσως να ακούγεται αυτονόητο, αλλά είτε το πιστεύετε είτε όχι, πολλές γυναίκες δεν πλένουν το πρόσωπό τους το πρωί και αυτό είναι ένα τεράστιο λάθος. Το καθημερινό πλύσιμο πρωί και βράδυ θα σας βοηθήσει να αποκρούσετε την ακμή και θα κάνει το δέρμα σας να φαίνεται πιο λαμπερό.

Χρησιμοποιήστε ένα απαλό καθαριστικό

Ένα σκληρό καθαριστικό για το πρόσωπο μπορεί μεν να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος αλλά το κάνει κατακόκκινο και ξηρό. Είναι σημαντικό λοιπόν να πλένετε το πρόσωπό σας με ένα απαλό καθαριστικό υποαλλεργικό και συμβατό με τον τύπο του δέρματός σας. Έτσι θα δείχνετε νέα και χωρίς μακιγιάζ!

Χρησιμοποιήστε τη σωστή ενυδατική κρέμα προσώπου

Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε μια ενυδατική κρέμα προσώπου αμέσως μετά το πλύσιμο για να διατηρήσετε το δέρμα σας υγιές και νεανικό. Δυστυχώς όμως πολλές κρέμες κάνουν το δέρμα πιο λιπαρό και λιγότερο λαμπερό. Μπορεί να σας φαίνεται δύσκολο να επιλέξετε τη σωστή ενυδατική αλλά μια καλή ενυδατική κρέμα προσώπου είναι το κλειδί για ένα όμορφο και λαμπερό δέρμα. Ψάξτε για μια ενυδατική κρέμα προσώπου με SPF 30 για να προστατεύσει το δέρμα σας από τις ακτίνες του ήλιου.

Χρησιμοποιήστε βαζελίνη αντί για μάσκαρα

Ξέρω ότι ακούγεται παράξενο, αλλά χρησιμοποιώντας βαζελίνη αντί για μάσκαρα είναι ένας δοκιμασμένος τρόπος για να φαίνεστε πιο όμορφη χωρίς μακιγιάζ. Απλά εφαρμόστε λίγη βαζελίνη στις βλεφαρίδες σας για να τις κάνετε να λάμπουν χωρίς να εφαρμόσετε μάσκαρα. Αν πάλι φοράτε μάσκαρα και βάλετε λίγη βαζελίνη στις άκρες των βλεφαρίδων σας, το αποτέλεσμα θα απογειωθεί! Σημειώστε επίσης ότι η βαζελίνη είναι πολύ πιο ήπια από ό, τι πολλά ντεμακιγιάζ και δεν κάνει κακό στο δέρμα.

Χρησιμοποιήστε λάδι καρύδας αντί να αγοράσετε lip balm από κάποιο κατάστημα

Το λάδι καρύδας είναι εξαιρετικό όχι μόνο για να αφαιρέσετε το μακιγιάζ σας, αλλά και ως lip balm. Τα περισσότερα βάλσαμο χειλιών περιέχουν χημικές ουσίες που στεγνώνουν τα χείλη σας και τα κάνει να δείχνουν θαμπά. Λίγο λάδι καρύδας θα βοηθήσει να μείνουν τα χείλη σας ενυδατωμένα και θα τα θεραπεύσει αν είναι ξηρά ή ραγισμένα.

Γιατί λοιπόν να μην δώσετε στα χείλη σας μια φρέσκια και υγιή λάμψη με έλαιο καρύδας;

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook.

https://www.facebook.com/reloadplaylive