Register
A password will be e-mailed to you.

O Ford είναι 75. Λιγότερο από τα μισά του χρόνια έχει ο Gosling (36). Λίγο πριν τα 50 είναι ο Bautista, ενώ ο Leto, 45. Πώς κατάφεραν αυτοί οι ηθοποιοί να βγάλουν ασπροπρόσωπο τον σκηνοθέτη τους Denis Villeneuve για τις απαιτητικές σκηνές δράσης στο Blade Runner 2049;

Το καλό ήταν ότι και οι τέσσερις είναι άντρες με πολλά χρόνια προπόνησης στην πλάτη: ο Dave Bautista υπήρξε πρωταθλητής bodybuilding και παλαιστής του WWE, ενώ ο Jared Leto και ο Ryan Gosling λίγο απέχουν από πρότυπο fitness model.

Αλλά ακόμη και γερο-Harrison Ford, ο πρώτος blade runner (1982), έχει να επιδείξει περγαμηνές δυναμισμού και μαχητικότητας σε κάθε ταινία που πρωταγωνίστησε στην καριέρα του.

Ωστόσο, μια ταινία με υψηλές απαιτήσεις σωματικής ετοιμότητας σαν το Blade Runner 2049, δεν συγχωρεί «σκουριασμένα» κορμιά.
Διάβασε πόσο σκληρά προπονήθηκαν όλοι τους πριν τα γυρίσματα της ταινίας -ο καθένας, ανάλογα με τις ανάγκες του ρόλου του (άμα δεις την ταινία θα καταλάβεις).

Harrison Ford: Πυγμαχία

Κανείς δεν ξέρει καλύτερα από τον Ryan Gosling πόσο πονάει μια γροθιά στο σαγόνι από τα χέρια του «παππού» του καστ. Οι πυγμαχικές ικανότητες του Harrison Ford είναι αξιομνημόνευτες και υπάρχει λόγος γι’ αυτό. «Αγαπώ το μποξ και δεν το έχω αφήσει ούτε μια μέρα από τότε που ήμουν νεότερος, μέχρι και σήμερα», είπε ο θρυλικός ηθοποιός σε συνέντευξή του.

Ryan Gosling: Μουάι Τάι

Από το 2012, όπου άρχισε να προπονείται εντατικά στις πολεμικές τέχνες εξαιτίας του υπερβολικά βίαιου ρόλου που είχε στην ταινία Μόνο ο Θεός Συγχωρεί, μέχρι σήμερα, ο Gosling συνεχίζει να παίζει ξύλο στον ελεύθερο χρόνο του προπονούμενος στο Μουάι Τάι. Λίγους μήνες πριν τα πρώτα γυρίσματα του Blade Runner 2049, απλά, ανέβασε τη συχνότητα των προπονήσεών του.

Dave Bautista: Άρση βαρών

Η καλοχτισμένη σωματοδομή του Bautista από τα χρόνια που μαχόταν καθημερινά στα ρινγκ των επαγγελματικών αγώνων Μεικτών Πολεμικών Τεχνών, σε συνδυασμό με την ωριμότητα που του προσφέρει η ηλικία των 50 ετών, τον κατατάσσει στην κατηγορία των χαρακτήρων δράσης που ξέρουν να επιβιώνουν και να νικούν περισσότερο με εγκεφαλικό τρόπο και λιγότερο με τη χρήση βίας (εκτός και αν δεν γίνεται αλλιώς). «…όπως ακριβώς κάνει ο ηθοποιός δράσης που πάντα θαύμαζα, ο μέγας Harrison Ford», έχει δηλώσει ο Bautista.

Για τις ανάγκες του ρόλου στο Blade Runner 2049, ο Bautista αρκέστηκε σε μια ρουτίνα προπόνησης άρσης βαρών «…ίσα-ίσα για να φρεσκάρω το μυϊκό μου σύστημα», είπε, «αλλά μετά από δυο βδομάδες διαπίστωσα με ενθουσιασμό ότι τα 400-500 ημικαθίσματα με μπάρα που εκτελούσα καθημερινά, στην κυριολεξία έκαναν τα πόδια μου πιο γιγάντια από ποτέ. Έτσι, τα ανέβασα στα social media».

 

Jared Leto: Σκληροπυρηνικό HIIT

Το κομματιασμένο σώμα του ηθοποιού είναι μια απόδειξη του πόσο δεσμευμένος είναι με την σκληρή γυμναστική. Όπως ο ίδιος αποκάλυψε στους λογαριασμούς του στα social media, «…o μόνος τρόπος για να κάνεις γλυπτική στο σώμα είναι η προπόνηση HIIT, αφού πετυχαίνεις γρηγορότερα αποτελέσματα τόσο σε αύξηση μυϊκού όγκου όσο και σε δραστική καύση λίπους». Επιπλέον, για δυο μήνες πριν τα γυρίσματα της ταινίας, ο Leto ακολούθησε ένα πρόγραμμα χορτοφαγικής δίαιτας και γιόγκα.