Register
A password will be e-mailed to you.

Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από την τελευταία φορά που τον είδαμε να παίζει στη μεγάλη οθόνη στο θρίλερ της Jodie Foster, Money Monster και τρία από τότε που κάθισε για τελευταία φορά στη σκηνοθετική καρέκλα για τις ανάγκες της μαύρης κωμωδίας Suburbicon, σε σενάριο των αδερφών Coen και του Grant Heslov. Τώρα, ο George Clooney ετοιμάζεται για το επόμενο κινηματογραφικό του βήμα, το οποίο θα κάνει μέσα από την πλατφόρμα του Netflix.

Το The Midnight Sky είναι ένα space drama, ένα φιλμ επιστημονικής φαντασίας, με τον 59χρονο σε τριπλό ρόλο: ηθοποιού, σκηνοθέτη και παραγωγού. Το συγκεκριμένο κινηματογραφικό είδος δεν του είναι ξένο, καθώς έχουν προηγηθεί τα φιλμ Solaris του Steven Soderbergh και Gravity του Alfonso Cuaron.

Το πρώτο trailer είναι εδώ

Άκρως ατμοσφαιρικό και δυστοπικό, το πρώτο trailer μας μεταφέρει σε ένα κόσμο που καταρρέει και την ανθρωπότητα να αναζητά ελπίδα έξω από αυτόν.

Η υπόθεση του The Midnight Sky

Πρώτο trailer για το The Midnight Sky με τον George Clooney

Βασισμένο στο βιβλίο Good Morning, Midnight της Lily Brooks-Dalton, το μετα-αποκαλυπτικό αυτό “παραμύθι” διηγείται τις προσπάθειες του Augustine (George Clooney), ενός μοναχικού επιστήμονα που ζει στην Αρκτική να αποτρέψει μία ομάδα αστροναυτών της NASA, που μόλις έχει ανακαλύψει τη δυνατότητα να ζήσει ο άνθρωπος στο πλανήτη Δία, να επιστρέψει στη βάση της, καθώς η Γη απειλείται με εξαφάνιση από μία μυστηριώδη καταστροφή.

Η αλήθεια είναι ότι όταν γυρίζαμε την ταινία δεν υπήρχε η πανδημία στο λεξιλόγιο του πλανήτη μας. Αν και πρόκειται για επιστημονική φαντασία, τελικά η ιστορία μας δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα των ημερών“, σχολίασε ο Clooney σε συνέντευξή του στο Vanity Fair.

Οι συντελεστές και το καστ

Εκτός από τον Clooney, στο καστ συναντάμε επίσης τους Felicity Jones, Kyle Chandler, David Oyelowo και Demián Bichir, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το σενάριο υπογράφει ο σεναριογράφος του οσκαρικού φιλμ “Η επιστροφή” του Alejandro González Iñárritu, Mark L. Smith.

Related Posts