Register
A password will be e-mailed to you.

Μετά τις αποκαλύψεις σχετικά με τα σκάνδαλα σεξουαλικής κακοποίησης του Harvey Weinstein, σειρά έχει η  Kaya Jones -πρώην μέλος του συγκροτήματος Pussycat Dolls- να ταράξει τα νερά στο χώρο της μουσικής σκηνής.

H Kaya υποστηρίζει πως το γυναικείο συγκρότημα λειτουργούσε τελείως διαφορετικά από ότι θα έπρεπε χαρακτηρίζοντάς το ως »κύκλωμα πορνείας» με τα μέλη του να αναγκάζονται να έρθουν σε σεξουαλικές επαφές με διευθυντικά στελέχη της βιομηχανίας.

H 33χρονη τραγουδίστρια με μία σειρά από Tweets κατηγόρησε ανοιχτά τόσο τα διευθυντικά στελέχη όσο και την Robin Antin, ιδρύτρια του συγκροτήματος – ότι εκμεταλλεύτηκαν σεξουαλικά και ψυχολογικά το συγκρότημα στο οποίο η Kaya εντάχθηκε όντας έφηβη το 2003.

Kaya Jones : Δες τι έγραψε η τραγουδίστρια στο Twitter

Χαρακτηριστικά αναφέρει: »Δεν ήμουν σε γυναικείο γκρουπ αλλά σε ένα κύκλωμα πορνείας. Παράλληλα τύχαινε να τραγουδάμε και να είμαστε διάσημες. Τα χρήματα τα έβγαζαν εκείνοι στους οποίους και ανήκαμε».

How bad was it?people ask-bad enough that I walked away from my dreams,bandmates&a 13 million dollar record deal.We knew we were going to#1

Από την άλλη πλευρά η Robin Antin απέρριψε τους ισχυρισμούς της Jones χαρακτηρίζοντας τις κατηγορίες ως ψέμματα και υποστηρίζοντας παράλληλα πως δεν υπήρξε ποτέ πραγματικό μέλος του group παρά μόνο μία από τις αμέτρητες κοπέλες που έκανε δοκιμαστικά.

Η Jones κατηγόρησε επίσης ανοιχτά την Robin με αφορμή την αυτοκτονία της Simone Battle το 2014 μέλος ενός άλλου group που είχε ιδρύσει.

Η ίδια εγκατέλειψε το group το 2005 με μόνο δύο χρόνια συμμετοχής σε αυτό. Δήλωσε πως αποφάσισε να καταγγείλει το γεγονός τη δεδομένη στιγμή με σκοπό να παροτρύνει ακόμα περισσότερους ανθρώπους που έχουν υποστεί κακοποίηση.