Register
A password will be e-mailed to you.

Το supermodel απαντά στην κριτική που δέχεται για την Kaia και την απόφαση της μπει στο χώρο της μόδας από τα 16.

Kaia Gerber ήταν ίσως από τα μεγαλύτερα highlights σε κάθε Εβδομάδα Μόδας αυτού του μήνα, αφού περπάτησε για τους μεγαλύτερους οίκους, κάνοντας πολλούς να αναρωτιούνται κατά πόσο είναι φυσιολογική όλη αυτή η έκθεση για ένα κορίτσι 16 ετών.

Η Cindy Crawford μέχρι στιγμής δεν είχε πάρει θέση στο ζήτημα, όμως τώρα ήρθε η στιγμή να μιλήσει και να υπερασπιστεί την απόφαση της κόρης της. Το supermodel μίλησε στο The Associated Press και είπε, ότι περισσότερο ανησυχεί που η κόρη της οδηγεί, παρά που μπήκε στο χώρο του modeling σε αυτή την ηλικία.

Εξηγεί λοιπόν ότι είναι μεγάλο πλεονέκτημα το γεγονός ότι είναι κ η ίδια μέρος της ίδιας βιομηχανίας και μάλιστα για τόσα χρόνια, γεγονός που τη βοηθά να δίνει τις καλύτερες συμβουλές στην Kaia. “Ποιος θα μπορούσε να την καθοδηγήσει καλύτερα απ’ ότι εγώ;” όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Στην ίδια συνέντευξη, η Crawford τονίζει επίσης ότι τα 16 είναι μια απολύτως φυσιολογική ηλικία για το ξεκίνημα ενός μοντέλου. “Ήμουν ακριβώς στην ίδια ηλικία όταν ξεκίνησα το modeling, μια ηλικία που είναι αρκετά νεαρή, αλλά για το χώρο της μόδας είναι απολύτως φυσιολογικό”.