Register
A password will be e-mailed to you.

Mike Meldman, προχώρησαν στην παραγωγή του δικού τους mezcal.

Το Casamigos mezcal λοιπόν φτιάχνεται από αγαύη espadín (ένα από τα 30 είδη του φυτού) στην Oaxaca του Μεξικού και δημιουργείται με τον παραδοσιακό τρόπο: το ψήσιμο των pinas (το σώμα της αγαύης) γίνεται με υπόγεια φωτιά σε χωμάτινους φούρνους, κάτι που προσδίδει στο ποτό τον καπνιστό του χαρακτήρα. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία της απόσταξης, ο Clooney και ο Gerber δοκιμάζουν οι ίδιοι την κάθε παρτίδα, πριν δώσουν την έγκρισή τους.

«Προσπαθούμε εδώ και χρόνια να φτιάξουμε ένα καλό mezcal και νομίζω πως πλέον το καταφέραμε. Αν και η τεκίλα είναι κάτι που λατρεύουμε και κάναμε αρκετές προσπάθειες να βοηθήσουμε την εξάπλωσή της, μείναμε σε στενή επαφή με την οικογένεια της αγαύης και γνωρίζαμε πως θα έρθει και αυτή η μέρα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Rande Gerber σχετικά με την νέα ενέργεια της Casamigos.

O Gerber μίλησε και για τα χαρακτηριστικά του mezcal της Casamigos υποστηρίζοντας πως πρόκειται για ένα εξαιρετικά καπνιστό και smooth ποτό, που εύκολα μπορεί να δοκιμάσει ο οποιοσδήποτε, ακόμη κι αν δεν συγκινείται από τα αποστάγματα της αγαύης.

Η κυκλοφορία του έχει ξεκινήσει, με κάθε μπουκάλι να κοστίζει $60. Μπορείς να το παραγγείλεις από το site της casamigos ή ακόμη και να το στείλεις απευθείας κάπου σαν δώρο.

http://vitrina.reloadplay.com/