Register
A password will be e-mailed to you.

Eίναι σχεδόν αναπόφευκτο κατά τη διάρκεια της φιλίας σου με κάποιους άλλους άντρες να μην το συζητήσετε. Και πολύ πιθανόν να το κάνετε. Να ξεφύγετε για λίγο από την καθημερινότητά σας και να πάτε ένα ταξίδι που, ενδεχομένως, θα θυμάστε για όλη σας τη ζωή. Άλλοι θα επιλέξουν τα βουνά, άλλοι τη θάλασσα, κάποιοι την Ευρώπη και κάποιοι άλλοι την Αμερική ή την Ασία. Όπως και να έχει θα ζήσεις νέες περιπέτειες, θα δεις καινούρια πράγματα και θα έχεις όμορφες ιστορίες. Ορίστε λοιπόν οι ιδανικότεροι προορισμοί.

Μόντρεαλ

Οι πόλεις του κόσμου που αξίζει να ταξιδέψεις μόνο με τους φίλους σου

Αν σε παραξενεύει η παρουσία του σε αυτή τη λίστα, μάθε πως πρόκειται για έναν πολύ οικονομικό (εξαιρουμένων των αεροπορικών εισιτηρίων) προορισμό. Η ατμόσφαιρά του παραπέμπει σε ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, έχει ενδιαφέροντα nightlife hot spots και μπόλικα φεστιβάλ. Επίσης φημίζεται για τα strip shows του, όπου μεταξύ άλλων το άγγιγμα στις χορεύτριες επιτρέπεται, εν αντιθέσει με τις περισσότερες χώρες. Α, έχει και πολύ καλό φαγητό.

Γουατεμάλα

ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑ

Αν το Μόντρεαλ σε παραξένεψε, αυτό εδώ δεν το περίμενες με τίποτα. Η ύπαιθρος της χαρακτηρίζεται ως μια από τις πλουσιότερες σε φυσικά κάλλη: λίμνες, ηφαίστεια, ποτάμια, η περίφημη οροσειρά Cordillera και τα μόνα φυσικά της όρια, που είναι οι οι ακτές της, την καθιστούν ιδανική για παρέες που αναζητούν την περιπέτεια.

Ντουμπρόβνικ

ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ

Κάθε άντρας που σέβεται τον εαυτό του βλέπει Game of Thrones. Και αν μια πόλη είναι περισσότερο συνδεδεμένη με τη σειρά δεν είναι άλλη από το highlight της Δαλματικής Ριβιέρας. Αν μπορείς μάλιστα να το εντάξεις στα πλαίσια ενός ευρύτερου βαλκανικού road trip, ακόμη καλύτερα.

Νέα Ορλεάνη

ΝΕΑ ΟΡΛΕΑΝΗ

Ας περιοριστούμε αρχικά σε δυο λέξεις: Bourbon Street. Ότι έχεις ακούσει για την NOLA είναι όλα πραγματικότητα. Πολύ και καλό ποτό, όμορφες και κοινωνικές γυναίκες, τζαζ, εξαιρετική τοπική κουζίνα και φυσικά η ιδανική ατμόσφαιρα για να περάσεις πραγματικά καλά. Επίσης, όπως είχε πει και ο τζαζίστας Ellis Marsalis: “Στη Νέα Ορλεάνη η κουλτούρα αναβλύζει από τους δρόμους”

Μόσχα

ΜΟΣΧΑ

Bότκα, γούνινα κοπέλα και εντυπωσιακές γυναίκες. Δεν χρειάζονται πολλές άλλες λέξεις για να περιγράψουν την ρωσική πρωτεύουσα και τα θέλγητρά τους για μια αντροπαρέα. Αν δεν σε ενοχλεί το κρύο, μια χαρά θα περάσεις.

Άμστερνταμ

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

Η πόλη που πολύ εύστοχα έχει χαρακτηριστεί ως ένα λούνα παρκ για ενήλικες κεντρίζει άκοπα το ενδιαφέρον κάθε σωστής αντροπαρέας. Εδώ τα παντζούρια δεν κλείνουν ποτέ, τα coffee shops δε σερβίρουν καφέ, κάθε λογής “μανιτάρι” φυτρώνει ελεύθερα και μια βόλτα από τα κόκκινα φανάρια βάζει στον κόλπο και τον πιο αθώο ταξιδιώτη.

Λας Βέγκας

ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ

Δεν χρειάζεται να έχεις απαραίτητα στο μυαλό σου εικόνες από το Hangover ή το Ocean’s Eleven για να περάσεις καλά στο Λας Βέγκας. Η Μέκκα του τζόγου διαθέτει όλα όσα “υπόσχεται” το όνομά της: Mega Clubs (απλά και με strip show), καζίνο αλλά και λαχταριστές μπριζόλες που σερβίρονται σχεδόν παντού.

 

WATCH LIVE

https://xploretv.live/

 

MADE IN CYPRUS EP2

https://live.reloadplay.com/video/ekmpmpi made.mp4

 

 

Related Posts