Register
A password will be e-mailed to you.

Υπάρχει λόγος που κάθε μήνα στο Esquire διαβάζεις ένα άρθρο με αυτόν τον τίτλο. Σαφέστατα οι σταθερές αξίες ξεχωρίζουν διαχρονικά στην πλατφόρμα streaming, ωστόσο ανάλογα με τις κυκλοφορίες, διαμορφώνονται και οι προτιμήσεις των χρηστών. Οπότε, γράφοντας ‘οι καλύτερες ταινίες του Netflix’ εννοούμε αυτές που στην παρούσα φάση συγκεντρώνουν τις περισσότερες θεάσεις, είναι σχετικά φρέσκες (ή όχι και τόσο) στην πλατφόρμα και ασφαλώς παρουσιάζουν ενδιαφέρον.

1. Και οι 7 ήταν υπέροχοι (The Magnificent Seven)

Ένας κυνηγός επικηρυγμένων μαζί με έξι ακόμη πιστολέρο αποφασίζουν να το παίξουν ήρωες και να γίνουν απελευθερωτές μιας πόλης του Γουέστ. Εκεί ζει, βασιλεύει και κυριαρχεί ένας αδίστακτος επιχειρηματίας, ο οποίος δεν πρόκειται να πέσει αμαχητί. Ένας ολόκληρος στρατός από μισθοφόρους βρίσκεται υπό τις διαταγές του και περιμένει πρόσταγμά του.

2. Χόμπιτ: Ένα Αναπάντεχο Ταξίδι (The Hobbit: An Unexpected Journey)

Το σχετικά χαμηλών τόνων χόμπιτ, Μπίλμπο Μπάγκινς ξεκινά εκστρατεία μαζί με τον Γκάνταλφ και μία ομάδα νάνων για το Μοναχικό Βουνό. Θα προσπαθήσουν να επανακτήσουν το θησαυρό που κατόρθωσε στο παρελθόν να πάρει στα χέρια του δράκος Σμογκ.

3. Οδός Τρόμου – Μέρος 1: 1994 ( Fear Street Part 1: 1994)

Καλώς ήρθατε στο Σεϊντισάιντ, μία στοιχειωμένη πόλη επί συνεχόμενους αιώνες. Μία έφηβη και η παρέα της, μετά από μία σειρά δολοφονιών που τρομοκρατεί τους πάντες, θα προσπαθήσουν να τα βάλουν με τη μοχθηρή δύναμη και να επιστρέψουν επιτέλους στην κανονικότητα.

4. Death Wish

Ο Bruce Willis, σκληρός και αδυσώπητος αναγκάζεται να πάρει το νόμο στα χέρια του. Ως φιλήσυχος χειρουργός Paul περνάει στην αυτοδικία, όταν συνειδητοποιεί ότι η αστυνομία δε θα μπορέσει να βρει τους δολοφόνους της γυναίκας του, που τραυμάτισαν και την κόρη του σοβαρά.

5. Πώς έγινα υπερήρωας (How I Became a Super Hero)

Ένας αρκετά μοναχικός αστυνομικός πρέπει να συνεργαστεί με μία εύστροφη ντετέκτιβ για να καταφέρει να διαλευκάνει μία σκοτεινή σκευωρία, καθότι μόνος του δε μπορεί. Το μόνο περίεργο στην κατάσταση είναι ότι ζουν σε έναν κόσμο όπου η κοινωνία αποτελείται από ανθρώπους και υπερήρωες.

Related Posts