Register
A password will be e-mailed to you.

Σ’αυτή τη ζωή τα πάντα κοστίζουν και τίποτα καλό δεν είναι δωρεάν. Η επίτευξη ενός μεγάλου στόχου σαν την απόκτηση μιας λεπτής και γραμμωμένης κοιλιάς έχει τεράστιο κόστος τόσο σε σωματικό όσο και ψυχολογικό επίπεδο, ενίοτε και οικονομικό: μήνες σκληρής γυμναστικής, βδομάδες εξαντλητικής δίαιτας, σοβαρές σκέψεις για επεμβάσεις λιποαναρρόφησης και κοιλιοπλαστικής.

Κοιλιά-πλάκα χωρίς καθόλου κόπο, πόνο ή αγωνία. Και πολύ πιο οικονομικά από μια χειρουργική επέμβαση.

Σήμερα, τα πάντα έχουν αλλάξει και φαίνεται ότι η επιστήμη βάλθηκε να κάνει ένα άπιαστο όνειρο πραγματικότητα. Μάθε ποιες νέες εξελιγμένες θεραπείες νικούν οριστική την παχυσαρκία χωρίς να είσαι υποχρεωμένος να περάσεις όχι μόνο από κάποιο χειρουργικό τραπέζι, αλλά ούτε καν από γυμναστηριακό πάγκο.

Οι θεραπείες που δημιουργούν επίπεδη κοιλιά χωρίς χειρουργική επέμβαση

Κρυολιπόλυση CoolTech

Είναι μια μη επεμβατική τεχνική κατά την οποία το λίπος στην κοιλιά ή άλλα μέρη του σώματος αφαιρείται με εφαρμογή ελεγχόμενου -δριμύτατου- ψύχους στα λιποκύτταρα. Οι κεφαλές του ειδικού μηχανήματος προκαλούν τη βαθιά και ομοιόμορφη κατανομή του ψύχους και ταυτόχρονα τη μείωση της αιματικής κυκλοφορίας τοπικά, κρυσταλλοποιώντας τα λιποκύτταρα. Αυτά, μένοντας αδρανή, απομακρύνονται μέσα σε μερικές εβδομάδες από το σώμα μέσω του λεμφαγγειακού και ουροποιητικού συστήματος, χωρίς καμία παρενέργεια.

  • Χρόνος επέμβασης: Σχεδόν 70 λεπτά ανά περιοχή.
  • Κόστος: 400€ ανά περιοχή, με τον αριθμό των συνεδριών να ποικίλει ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος.

Προπόνηση με το Σύστημα AQ8

Πρόκειται για μια μέθοδο εξάσκησης του σώματος που χρησιμοποιεί ηλεκτρικούς παλμούς για να κινητοποιήσει περισσότερο ποσοστό μυϊκής μάζας από ό,τι όταν γίνεται με φυσιολογικό τρόπο, προκαλώντας έντονη σύσφιξη των μυών, κατακόρυφη αύξηση του μεταβολισμού και ταχύτερη απομάκρυνση του λίπους.

Φορώντας μια στολή από ειδικά κατασκευασμένο Neoprene, η οποία συνδέεται με ένα σύστημα ηλεκτροδιέγερσης, εκτελείς μερικές βασικές, απλές ασκήσεις επιτυγχάνοντας ενεργοποίηση άνω του 80% των μυών.

Λιποδιάσπαση Duolith Abdomen

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΠρόκειται για μια απολύτως ανώδυνη θεραπεία μέσω μηχανήματος το οποίο συνδυάζει τρεις διαφορετικές μεθόδους εξελιγμένης λιποδιάσπασης (θερμά ραδιοκύματα, δονήσεις και εναλλασσόμενους παλμούς), οι οποίες δρουν ταυτόχρονα στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος διαλύοντας το λίπος χωρίς να καταστρέφουν τον υγιή ιστό. Οι τρεις τύποι ενεργειακών πηγών που εφαρμόζει το μηχάνημα Duolith Abdomen, απομονώνουν τα λιποκύτταρα, κατόπιν τα διαλύουν και εντέλει τα οδηγούν προς την έξοδο από την κοιλιά μέσω των φυσικών οδών -λεμφαγγειακό και ουροποιητικό σύστημα.

  • Χρόνος θεραπείας: 60-90 λεπτά
  • Κόστος: Από 150 έως 200€ ανά συνεδρία. Για μια απλή περίπτωση κοιλιακού λίπους, αρκούν 3 συνεδρίες.

Υδροθεραπεία Vanquish Draining Bathtub

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ

Είναι μια καινοτόμος θεραπεία που μειώνει το λίπος της κοιλιάς, η οποία συνδυάζει ένα μηχάνημα που εκπέμπει ραδιοσυχνότητες RF σε μια θερμοκρασία που ξεπερνά τους 46ο Κελσίου και αμέσως μετά την εμβάπτιση του σώματος σε μια ειδικά κατασκευασμένη μπανιέρα λουτροθεραπείας, με στόχο την απομάκρυνση του “λιωμένου” λίπους από το λεμφικό σύστημα.

  • Χρόνος θεραπείας: 60-90 λεπτά, επί 4 συνεδρίες σε δυο εβδομάδες.
  • Κόστος: 780€ το πλήρες πακέτο θεραπείας.

Μασάζ με Cyclone

Το Cyclone είναι η πιο πρόσφατη ανακάλυψη της επιστήμης του αδυνατίσματος, η οποία εφαρμόζει τρία διαφορετικά αλλά αλληλοσυμπληρούμενα συστήματα εξολόθρευσης του λιπώδους ιστού που περιβάλλει αποκλειστικά την κοιλιακή χώρα (υπέρηχοι, ραδιοκύματα, vacuum).

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ

Οι αναφορές μιλούν για μια θεραπεία υψηλής αποτελεσματικότητας, η οποία στοχεύει με πρωτοφανή ακρίβεια τα λιποκύτταρα, εξασφαλίζοντας ομοιόμορφο σχήμα κοιλιάς με ορατή απώλεια πόντων από την πρώτη συνεδρία.

  • Κόστος: 180€ ανά συνεδρία -σχεδόν μία ώρα.