Register
A password will be e-mailed to you.

Η Barbra Streisand είναι γνωστή για την λατρεία της στη σκυλίτσα της Samantha (ράτσας Coton du Tulear), που έφυγε από τη ζωή το Μάιο του 2017  σε ηλικία 14 ετών.

Η ηθοποιός η οποία δημοσίευσε στον  προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την τελευταία τους φωτογραφία μαζί, είχε γράψει, πως θα ζει για πάντα στην καρδιά της!

Μάλιστα, η ίδια η Streisand την είχε αποκαλέσει στο παρελθόν σαν την κόρη, που δεν είχε ποτέ! Έτσι, η σκέψη, ότι το αγαπημένο της κατοικίδιο θα έφευγε κάποτε από τη ζωή, την έκανε να στραφεί στην επιστήμη!

Η θρυλική star αποφάσισε να κλωνοποιήσει το σκυλί της και να διασφαλίσει έτσι άλλη μια γενιά μαζί της! Παίρνοντας κύτταρα από το στόμα και το στομάχι της Samantha, «δημιούργησε» δύο νέα σκυλάκια, τα οποία ονόμασε Miss Scarlett και Miss Violet!

«Έχουν διαφορετικές προσωπικότητες» είπε η Streisand σε συνέντευξή της σε περιοδικό. «Περιμένω να μεγαλώσουν, ώστε να δω, αν θα πάρουν τα καστανά μάτια και την σοβαρότητα της Samantha».

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια έχει και ένα τρίτο σκυλάκι, την Miss Fanny, η οποία είναι μακρινό ξαδελφάκι της Samantha. Το αστείο -όνομα και πράγμα- όνομα της μητέρας της Miss Fanny, που λέγονταν Funny Girl, τράβηξε την προσοχή της Streisand και την έκαναν να το υιοθετήσει.