Register
A password will be e-mailed to you.

Σχεδόν τέσσερις μήνες μετά την ανακοίνωση ότι ο διάσημος Αμερικανός μόδιστρος Thom Browne, το brand του οποίου ανήκει κατά 85% στον ιταλικό οίκο Ermenegildo Zegna, ανέλαβε να σχεδιάσει τη νέα, επίσημη ενδυμασία της Barcelona, έχουμε επιτέλους εικόνα της -αριστουργηματικής- δουλειάς του.

Κατά την άφιξή τους στο Λονδίνο για τον αγώνα με την Tottenham στο πλαίσιο του Champions League, ο Lionel Messi ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία selfie με το ολοκαίνουργιο formal look της ισπανικής ομάδας.

Γκρι μάλλινο κοστούμι με cardigan αντί για γιλέκο, λευκό πουκάμισο, γκρι γραβάτα με κλιπ και μαύρα δερμάτινα, δετά παπούτσια.

Η εμφάνισή του Leo θύμισε σε πολλούς το παλιομοδίτικο στυλ του Tommy Shelby και της συμμορίας των Peaky Blinders.

Η νέα επίσημη εμφάνιση της Barcelona έχει κάτι από Peaky Blinders και Ermenegildo Zegna

Ο άνθρωπος πίσω από την επίσημη εμφάνιση των Καταλανών

ΤΟΜ ΜΠΡΑΟΥΝ

“Είμαι ενθουσιασμένος που δουλεύω με τους καλύτερους αθλητές στον κόσμο, ειδικά επειδή μοιράζονται τις ίδιες αξίες με τις δικές μου… Οι εμφανίσεις αντικατοπτρίζουν την ασφάλεια μιας ειλικρινούς ατομικότητας κι ενισχύουν το νόημα της εκπροσώπησης μιας ομάδας ως συμπαγές σύνολο. Πάντοτε πίστευα πώς οι κορυφαίοι αθλητές είναι οι καλύτερες αναφορές για τη μόδα μιας κι αποτελούν πηγή έμπνευσης. Η επίσημη εμφάνιση έχει σχεδιαστεί ώστε οι παίκτες να μεταδίδουν μια σιγουριά και μια ειλικρινή ατομικότητα με τέτοιον τρόπο ώστε να εμπνέουν τα σημερινά παιδιά” ολοκληρώνει τη σκέψη του ο σχεδιαστής, σε ένα τόνο που θυμίζει περισσότερο σύγχρονη τέχνη παρά γήπεδα ποδοσφαίρου”, είχε δηλώσει ο Thom Browne κατά την ανακοίνωση της συνεργασίας του με την Barcelona.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αμερικανός μόδιστρος ενώνει τις δυνάμεις του με έναν σπουδαίο αθλητικό σύλλογο. Είναι γνωστός στους αθλητικούς κύκλους, μιας και είναι ο άνθρωπος πίσω από την επίσημη εμφάνιση των Cleveland Cavaliers.

Τα κομμάτια που σχεδιάζει ο Browne διακρίνονται για την αντισυμβατικότητά τους, το γεγονός ότι “σπάνε” τους tailoring κανόνες -πιο μανίκια στα σακάκια, βερμούδες αντί για tailored pants, φαρδιά ρεβέρ στα παντελόνια- και κινούνται μεταξύ παλιομοδίτικου και μοντέρνου στυλ.

Να σημειωθεί ότι ο Thom Browne θα ντύνει την Barcelona για τις επόμενες τρεις σεζόν.