Register
A password will be e-mailed to you.

Στο «Late Night με τον γιωργο Λιαγκα» ήταν καλεσμένη η Ευαγγελια Πλατανιωτη το βράδυ της Τρίτης και μεταξύ άλλων μίλησε για το Nomads και τον γάμο που ετοιμάζει με τον Άγγελο Βλαχόπουλο.

 

Το Nomads & η σχέση με τους συμπαίκτες της

«Υπήρχαν δοκιμασίες που μπορούσα να τις κάνω εγώ, μπορούσαν και άλλα κορίτσια. Ζητούσα να μπω, αλλά έμπαιναν τα άλλα κορίτσια. Ακόμα κι όταν ετοιμαζόμουν να μπω. Δεν ξερω γιατί γινόταν αυτό. Γενικά πάντως πεινούσαμε ειδικά στην παραλία. Στο ψαροχώρι τρώγαμε ρύζι και ψάρια μόνο».

Το Nomads & ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

«Ο Γρηγόρης ήταν φιλικός και τυπικός. Τον συμπαθώ σαν παρουσιαστή. Ξέρει να χειρίζεται τον λόγο. Προσπαθεί να βγάλει το reality, αλλά ξέρει πού να σταματήσει. Άλλωστε το παιχνίδι είναι reality».

Η πρόταση γάμου

«Είναι η σχέση μου από τα 16 μου. Χωρίσαμε ένα διάστημα και τα ξαναβρήκαμε. Προφανώς για να ξαναείμαστε μαζί δεν είχε τελειώσει. Περίμενα πρόταση γάμου, αλλά όχι τώρα. Είχα φανταστεί την πρόταση αυτή αλλά στην επόμενη Ολυμπιάδα. Όταν είδα το μονόπετρο σοκαρίστηκα. Ξέρω όπως και οι φίλες μου ότι μας έχω φανταστεί μαζί. Την ημερομηνία θα την ορίσουμε παρέα. Δεν θα γίνει γάμος άμεσα. Μπορεί να γίνει πχ σε δύο χρόνια».

Οι προπονήσεις

«Προπονούμαι 8 ώρες την ημέρα. Σπουδάζω Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στον πανεπιστήμιο Πειραιά. Η μεγαλύτερη στην Εθνική ομάδα είμαι εγώ. Δεν έχουμε εγκαταστάσεις και γι’ αυτό σταματάμε νωρίς σε σχέση με το εξωτερικό, που σταματούν στα 31. Εκτός από το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και το πόλο δεν βγάζουμε χρήματα. Στο δικό μου άθλημα χρειάζεται πλαστικότητα, αντοχή, ευλυγισία».

 

Δες το video: