Register
A password will be e-mailed to you.

Είναι όμορφος. Είναι ταλαντούχος. Και έχει μία υπέροχη σύζυγο και οικογένεια. Ο Ράιαν Ρέινολντς έχει αναμφισβήτητα μία ιδανική ζωή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και γεμάτη με λιακάδες και ουράνια τόξα.

Ο σταρ της γνωστής ταινίας-κόμικ επιστημονικής φαντασίας Deadpool, μίλησε από καρδιάς σχετικά με τη μάχη του με το άγχος και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στη σύζυγό του, Μπλέικ Λάιβλι, η οποία τον βοηθά να ξεπεράσει το στρες του, σε μία συνέντευξη στο Variety.

Ο σταρ του Χόλυγουντ και πατέρας δύο υπέροχων παιδιών θυμήθηκε πότε ξεκίνησε το άγχος του, αναφέροντας:

«Ο πατέρας μας ήταν σκληρός. Δεν ήταν επιεικής με κανέναν. Αλλά ούτε και με τον εαυτό του. Θεωρώ ότι το άγχος μου μπορεί να ξεκίνησε από τότε, προσπαθώντας να βρω τρόπους να ελέγξω τους άλλους προσπαθώντας να ελέγξω τον εαυτό μου. Τότε δεν το αναγνώρισα ποτέ».

Καθώς μεγάλωνε και ωρίμαζε, το άγχος του μειωνόταν, μέχρι που ξέσπασε στο ρόλο του στην ταινία Deadpool. O Ρέινολντς έμενε ξύπνιος μέχρι αργά το βράδυ ανησυχώντας μήπως απογοητεύσει τους φανς του κόμικ.

 

«Δεν κοιμήθηκa ποτέ. Ποτέ. Ή κοιμόμουν σε μία υπέροχη στάση, καθώς ήμουν όρθιος και δούλευα την ίδια στιγμή… Οι προσδοκίες με έτρωγαν ζωντανό», εξηγεί.

Ευτυχώς, η για πέντε χρόνια σύζυγός του τον βοήθησε να ηρεμήσει τους φόβους του. Ο Ρέινολντς είπε:

«Η Μπλέικ με βοήθησε πολύ σε αυτό. Είμαι τυχερός που την έχω γύρω μου να με φέρνει στα λογικά μου». 

Ράιαν, σε ευχαριστούμε που ανοίχτηκες και ήσουν ειλικρινής με τους θαυμαστές σου. Και αξίζει να το ακούσεις: Ήσουν απίστευτα υπέροχος στο Deadpool!

Αν δεν έχεις τσεκάρει τα Instagram και Twitter ποστ του ζευγαριού και του χαβαλέ που κάνουν μεταξύ τους, πραγματικά χάνεις στιγμές απόλαυσης και γέλιου!